Publicitat
Societat · 18 de Novembre de 2011. 10:47h.

Toleràncies zero amb els 'indignats'

Els Mossos desallotgen nou persones que havien ocupat dimecres un edifici al carrer Consell de Cent

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat l'antiga sucursal bancària de Caixa Sabadell, situat al carrer Consell de Cent, 471- 475 de Barcelona, que va ser ocupada per un grup d'indignats la nit de dimecres passat per un grup de joves.

Els agents han actuat després que diversos testimonis certifiquessin que l’immoble s’acabava d’ocupar la nit de dimecres i després que el propietari de l’immoble denunciés els fets a la comissaria.

En el moment del desallotjament, que s’ha produït sense incidents, hi havia a l’interior de la planta baixa de l’edifici 9 persones. Totes elles han estat identificades i imputades per un delicte d’usurpació de béns immobles.

A l’exterior de l’immoble, un grup d’unes vint persones s’han concentrat en contra del desallotjament en actitud tranquil·la i proferint crits en contra de l’actuació policial.

Els Mossos d’Esquadra han lliurat, immediatament després del desallotjament, la propietat de l’immoble al seu legítim propietari.

L'oupació es va realitzar aquest dimecres després d'una protesta que va començar a la plaça Fort Pienc contra els desnonaments organitzada per l'Assemblea de Drets Socials de l'Eixample Dret (ADSE).

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 luis, barcelona, 18/11/2011 - 16:41

¿Y por que no MANO DURA para los que bloquean las calles y carreteras, para REIVINDICAR sus derechos y al mismo tiempo JODE.. ME los mios?
¿Porque no bloquean LOS EDIFICIOS GUBERNAMENTALES y si, mi acceso al trabajo?
Por PURA COBARDIA, SUPONGO

#1 bert, bcn, 18/11/2011 - 13:27

Tolerància 0 amb els suposats "indignats". Molt bé per als mossos