Societat · 26 de Juliol de 2020. 19:30h.

Toni Soler dubta de Puigdemont

"No sé quin percentatge de veritat hi ha en el llibre"

Toni Soler dubta de Puigdemont

El presentador de TV3 Toni Soler ha posat en dubte el que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, explica en el seu llibre que ha publicat recentment. L'estrella de TV3, en un article publicat aquest diumenge al diari Ara, afirma que "no sé quin percentatge de veritat hi ha en el llibre" i ha manifestat que "si tot el món independentista fa el mateix que Puigdemont, s'acosta una baralla en el fang que serà del tot menys agradable". Soler també explica que Puigdemont, en el seu llibre, "es presenta com un heroi solitari, que tira endavant sense poder comptar amb ningú".

"Puigdemont ha presentat un detallat dietari de la seva presidència, del qual els mitjans han destacat les acusacions dirigides precisament contra Junqueras per la seva 'deslleialtat'. No sé quin percentatge de veritat hi ha en el llibre, però el que em veig amb cor de dir és que, si tot el món independentista fa el mateix que Puigdemont, s'acosta una baralla en el fang que serà del tot menys agradable" ha apuntat.

Soler considera que "pràcticament tots els implicats en els fets de l'octubre del 2017 tenen retrets a fer-se (i molts ja se'ls fan, però en privat), i han protagonitzat moments poc edificants". El conductor de l'Està Passant assenyala que Puigdemont "no es limita a carregar contra Junqueras i ERC" sinó que "també acusa durament la CUP, els comuns i el seu propi partit".

"Puigdemont es presenta com un heroi solitari, que tira endavant sense poder comptar amb ningú" assenyala, posant com a exemple un fragment en el qual l'expresident del Barça Sandro Rosell li diu: "Arribarà un moment que et giraràs i al darrere no hi haurà ningú. T'hauran deixat sol". I Puigdemont li respon: "En sóc plenament conscient".

El presentador de la televisió pública catalana considera que "la tesi del llibre de Puigdemont és, de fet, el seu manifest electoral: ell no és de cap partit, ell no respon davant de ningú, només es deu a l'ideal sobiranista. No hi ha tàctica, ni partits, ni aliances; i per descomptat no hi ha ideologia: només ell i la independència, dos valors segurs en un entorn ple d'enganys i traïdories".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Miquel, Girona, 27/07/2020 - 21:47

La independència no depèn d'una persona, O de líders d'uns partits,... Amb les megamanis.. està clar que depèn de milions de persones que volen la independència, no només els que van a manis són els que volen la independència...

#11 Jaime de Andrade, El Pardo, 27/07/2020 - 12:48

Hay hombres que sólo son responsables ante Dios y ante la Historia.

#10 Demetri, Barcelona, 27/07/2020 - 09:21

Un dels bufons-oficials del regim que ha acumulat milions de diner public pagat pels contribuents esquilats que ell mateix s'ha mofat, ha enganyat i enverinat amb les seves gracites malefiques, ara que la infectada tvRes es planteja reduir encarrecs a productores com la d'ell, ara es vol canviar de camisa...Tots son igual de sàtrapes i covards.

#9 Pere, TABARNIA, 27/07/2020 - 09:09

IDIOTA!! que no sabes ????
TODO ES MENTIRA

#8 manolodelbombo, BCN, 27/07/2020 - 08:28

Vaya dudando del Masias que se va a quedar sin dinerito para sus payasadas. Usted mismo.