Publicitat
Societat · 28 de Juny de 2014. 17:04h.

Top manta als Encants

El PP demana un "pla de xoc" contra la venda ambulant

El top manta ha arribat a les portes dels Encants com es pot veure en el vídeo enregistrat per e-notícies fa uns dies. Els venedors ambulants ofereixen tot tipus de productes: roba i calçat de segona mà, antiguitats i discs i llibres antics, entre d’altres productes.

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a l'alcalde Xavier Trias ”un pla de xoc contundent contra l'arrelament del 'top manta' a les zones turístiques de la ciutat, ja que el problema de la venda ambulant s'incrementa cada estiu a Barcelona”. 

Alberto Fernández considera "més d'aparador, que real", l'ofensiva contra la venda ambulant anunciada pel govern municipal de Trias el passat 3 de juny, dins de l'operació estiu. 

"Cada dia -ha denunciat- no es pot trobar als mateixos venedors ambulants en determinades zones de la ciutat, tot que Trias va anunciar que l'Operació Estiu destinava 60 agents de la Guàrdia Urbana específicament per lluitar contra la venda ambulant, un 50% més que l'any passat".

Algunes de les zones més destacades de venda ambulant de manters a la ciutat són: la Rambla, Rambla Catalunya, Maremagnum, Passeig Colom, Port Vell, Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya, Diagonal (zona Illa), Vila Olímpica, barri Gòtic, platges i parades de metro entre d'altres. 

Finalment, Alberto Fernández recorda, "el perjudici causat al comerç a més de greu serà irreparable, igual que la degradació de la imatge de Barcelona, perquè si els manters és competència deslleial per al comerç i degradació per la imatge que projecta la ciutat als visitants”.

Top manta als Encants
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Raul, Vilanova de SantMartí de RiuClar, 30/06/2014 - 17:38

Afaganista? PAkistán? Irak? Marroc?
On es això?

#7 Ernesto, Vilassar, 29/06/2014 - 14:20

EL PP es el úico partido con las manos libres para denunciar este tipo de cosas que ocurren en Barcelona.
Sin complejos de xenofobia, primarias, banderitas ni amigos okupas
Triste, pero así es.

#6 mireia, bcn , 29/06/2014 - 07:12

si tant els persegueixen, com és possible que exposin els seus productes amb tota llibertat al Park Güell? ple de guàrdia urbana, els veien i els deixaven fer. No m´ho han explicat, ho he vist jo farà dos mesos.

#5 ramon, barcelona-c, 29/06/2014 - 00:26

Una societat on molta gent es creativa, se suposa ,pero tota vol fer el que li don la gana quan li don la gana es ingovernable seriosament perque amb aquesta mentalitat no hi ha rigor ,tampoc mental, ni capacitat d'organització perque res es pot organitzar ens em tornat infantils i a mes el srTrias.

#4 Un Español de Castilla, Vilablareitx, 28/06/2014 - 23:29

Algunos de los que dicen que hay que retirar las vallas de Melilla ahora se quejan de los manteros. A ver si nos aclaramos. Una vez que permitimos que lleguen a nuestras ciudades tambien debemos ser conscientes de que todos esos tienen que comer.

#4.1 mireia, bcn, 30/06/2014 - 07:29

tens raó però la pena és que qui menja bé és la màfia que els explota i que es queda els guanys del que venen. A part, si jo tingués un comerç em sabria greu haver de pagar tants impostos, s.social, etc veient que hi ha maneres més fàcils de vendre sense tributar.