Publicitat

Un diari recupera els motius per "rebutjar productes catalans"

Torna el boicot

Captura de la web de Alerta Digital

El diari Alerta Digital ha recuperat els onze motius que es van utilitzar per "justificar el boicot als productes catalans" del 2005. A més, considera que la crida del president de la Generalitat, Artur Mas, a "consumir productes catalans" és "una nova violació dels drets constitucionals".

El rotatiu publica els arguments que es van publicar el 10 de setembre del 2006 al fòrum d'Internet 'Boicot catalán' que promou "el consum responsable" i "la compra de proximitat" on "apareixen detallats alguns motius que pretenen justificar el boicot als productes catalans".

Entre aquests, es remarca que "si volen ser independents, llavors en deixar de comprar els seus productes, ajudo a que no depenguin dels meus diners. Per tant, els estic donant una mica més d'independència. És el que demanen…"

"Quan la gent de la resta d'Espanya compra alguna cosa català -continuen-, està ajudant a incrementar el PIB català, i per tant el% d'inversions que rebrà aquesta. I és clar que el que rebi Catalunya... deixarà de rebre-la resta d'Espanya. Per tant, en comprar alguna cosa catalana... m'estic perjudicant a mi mateix en forma de menors inversions. És evident doncs que no permetré que els meus propis diners m'acabin perjudicant..."

En un dels punts s'afirma que "gràcies a la compra selectiva, molts productes catalans han baixat el seu preu o inclòs 'ofertes'". "Gràcies a la compra selectiva, han tingut més competència de productes de la resta d'Espanya i s'han vist obligats a abaixar el preu, una fet del qual molts s'hauran beneficiat sens dubte", afirmen.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#42 Bacus, Sort, 23/10/2012 - 13:44

No puc negar-ho, quan mes intenten boicotejar i desacreditar la meva terra, em donen mes seguretat i força per lluitar i tirar endavant per la nostra llibertat.

http://fixatbe.blogspot.com.es/

#40 tas, la meca, 23/10/2012 - 11:54

Prefereixo tornar a ser pobre, haver de tornar al camp si fa falta, però ser Lliure i viure amb Dignitat!

#39 Rafa, Martorell, 23/10/2012 - 11:03

el 65 % de la matèria primera que compren les empreses catalanes per produir els seus productes, es compren a empreses d'altres comunitats espanyoles, ull a aquesta dada, amb el cony dels boicots !!!!!!!

#37 xavier fabra, bcn españa, 23/10/2012 - 10:21

me parece bien el boicot , nadie esta obligado a comprar pizzas o cava catalan , y para los listos que dicen que si seat se va otras vendran , CUANDO VENDRAN ? LLEVAMOS 10 AÑOS Y EL SENTIDO SOLO ES SALIDA , A QUE ESPERAN ESAS OTRAS A VENIR , YA TENEMOS CASI EL MILLON DE PARADOS EN CATALUÑA

#37.1 JOSEP RUIZ GARCIA, santa coloma de farners, 23/10/2012 - 12:49

XAVIER FABRA , ESPAVIL.LAT, LA FARINA DE LES PIZZES VE DE VALLADOLID O PALENCIA ,EL PERNIL VE DE CORDOVA O JAEN, L'OLI TAMBE EL COMPREN A ANDALUSIA I EL FORMATGE A LA MAXA. AIXI QUE EL BOICOT ES D'ANADA I TORNADA.VALE....?

#37.2 Jordi-BCN, BCN, 23/10/2012 - 16:02

Xavier, ja et coneixem d' altres portals...fer boicot un català de productes catalans és......(no ho dic perquè és massa fort, algú m`' ajuda?)

#35 Francesc, Badalona, 23/10/2012 - 09:13

I aquesta és la manera amb la que volen que desactivem el moviment independentista? Mira que són tanoques aquesta gent.