Publicitat

Dissenyen una estrucutra de fusta per fer classes al carrer

Torna l'àgora

Un equip multidisciplinari de l'escola de disseny Elisava ha creat una estructura de fusta per fer classes al carrer a semblança de l'antiga àgora grega.

Les estructures modulars de fusta, que recorden a unes grades de teatre romà, fan la funció de seient perquè l'usuari pugui descansar, escoltar una classe o veure un espectacle.

Aquests nous espais convertits en zona de vianants promouen activitats lectives, d'oci i culturals en centres educatius. El prototip, en fase de proves fins a finals de novembre, s'ha instal·lat als voltants de l'escola Sagrada Família de Barcelona, al xamfrà del carrer Sardenya amb Còrsega.

L'espai, abans ocupat per vehicles, s'ha convertit en una cantonada de vianants i protegida perquè l'Escola Sagrada Família pugui realitzar activitats lectives o d'esbarjo, i en horari no escolar qualsevol ciutadà pugui donar-li ús.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Paco Aparicio , Barcelona, 26/11/2020 - 10:22

A ver si lo entiendo. Quitamos espacio a los coches y creamos problemas circulatorios para destinarlo a una "equipación" que nuestros chavales usaran dos o tres veces porque queda muy guay y "progresista" y que acabará lleno de suciedad y para recreo de perros y refugio de yonquis. Es eso ¿no?
Barcelona, ciudad perroflautafriendly.

#2 Kropotkin, Bic, 25/11/2020 - 19:56

¿Han pensado en hamacas amarillas en forma de lazo? Jua, jua, jua,...

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 25/11/2020 - 18:52

cuando llegue enero-febrero me lo cuentas