Publicitat
Societat · 10 d'Abril de 2020. 12:06h.

Torra anima els nens a enviar-li dibuixos de Sant Jordi

"Feu un dibuix del personatge que més estimeu"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha animat els nens i nenes a dibuixar personatges de la llegenda de Sant Jordi i enviar-los-hi al Palau de la Generalitat. Torra ha reconegut en una entrevista a El Matí de Tarragona Ràdio que aquest 23 d'abril "no la podrem fer". "No estem en condicions per fer-ho i caldrà traslladar Sant Jordi a una altra data".

"Convidaria a tots els nois i noies de Tarragona que feu un dibuix de Sant Jordi on surti el personatge que més estimeu: el drac, la princesa, Sant Jordi o els llibres i quan això passi me l'envieu al Palau de la Generalitat", ha demanat.

Quim Torra ha dit que "penjarem tots els dibuixos al palau de la Generalitat i farem una festa de Sant Jordi perquè haurem de celebrar la millor festa de Sant Jordi quan puguem fer-ho".

Finalment, el president ha reiterat, com va fer ahir en una altra entrevista, que "hauríem de procurar que aquest estiu fos un estiu feliç per a tots". "Esperem que a l'estiu sí que hi poguem ser-hi", ha conclòs.

Torra va respondre preguntes de nens en una recent entrevista a l'Info K
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#21 Jordiet, Bcn, 11/04/2020 - 15:16

Fantastic
La meva filla k dibuixi aquest Sr amb una bandera espanyol I els sus amics amb la samarreta JO SÓC ESPANYOL.
Anda k el don guía x cultura al fantasma aquest

#20 Miguel, Sitges, 11/04/2020 - 08:57

Una bandera de España abrazada a una señera seria un dibujo bonito, aunque la integridad física del niño podría estar en duda

#19 VRaptor, Alicante, 10/04/2020 - 18:54

Anda que como la mayoría de los dibujos sean del Rey o de militares, igual le da un ictus y se nos queda con secuelas , claro que eso sería suponiendo que debajo del pelo tenga materia gris, no amarilla.

#18 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/04/2020 - 16:46

¿PetriTorra? Fiuuuuuu!!!! ¿Para esto es para lo que sirve un President? Si la situación no fuese tan grave sería para partirse de risa por lo patético del personaje. Torra, quita tus sucias manos de nuestros hijos!!!

#16 no soy nadie, barcelona, 10/04/2020 - 15:56

Torra pide que se le acerquen los niños, estos, previsores, preparan sus tarros de vaselina, el resto es historia