Publicitat
Societat · 10 de Maig de 2020. 19:40h.

Torra diu que Perpinyà no va comportar "cap mena de perill"

Sobre les residències diu que "es va reunir amb la patronal"

Torra diu que Perpinyà no va comportar "cap mena de perill"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest diumenge que res indicava que l'acte del Consell per la República a Perpinyà "comportés cap mena de perill". El president, preguntat en una entrevista al diari Ara si s'hauria d'haver evitat, ha apuntat que "res no ens indica que en aquells moments comportés cap mena de perill".

"Pel que fa a Perpinyà, res no ens indica que en aquells moments comportés cap mena de perill. Quan ens adonem que no som capaços de controlar la traçabilitat dels casos que s'estan produint a Catalunya, prenem decisions com tancar les escoles i que es confini la conca d'Òdena" ha apuntat. "El primer cap de setmana ja demanem el confinament total. Si s'haguessin pres aleshores les decisions que nosaltres estàvem demanant, tot hauria anat diferent" ha defensat el president.

El cap de l'Executiu, preguntat sobre si es va reaccionar tard en la gestió de les residències, ha apuntat que "des de la primera setmana em vaig reunir amb les patronals de les residències". Torra també argumenta que "hi havia molts deures pendents" en les residències.

"Han sigut les reunions més dures que he tingut, amb moments realment molt complicats en el túnel total en què estàvem fa dos mesos. Que ens hàgim trobat amb residències amb un nivell de medicalització pràcticament zero vol dir que hi havia molts deures pendents" ha reconegut.

El president de la Generalitat també ha criticat que la cogovernança a la qual va fer referència el president Pedro Sánchez "no l'he vista enlloc". "Jo aquesta cogovernança no l'he vista enlloc. Encara tinc pendent una conversa amb Sánchez que vaig demanar la setmana passada" ha recalcat. 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 El Pirulí de La Habana, Els Quinze, El Guinardó, Barcelona, 11/05/2020 - 18:19

Com menteix aquest fatxenda!
Mireu aquest enllaç de BTV i compteu des d'el 29 FEB 10/12/15/20 dies contagiats i tristement morts.

Té una barra descomunal. I els periodistes de lo poble català i estòmacs agraïts se les empasen de costat.

https://beteve.cat/societat/corba-coronavirus-catalunya/

#30 Josep LLuis, Barcelona, 11/05/2020 - 17:48

El mitin de los nacionalistas en Permiñán extendió la pandemia por toda Cataluña, según un estudio de CatCovid Transparencia.
Menos mal que fueron los que tanto aman y defienden a su tierra.
“La broma” le ha costado y le está costando la vida a muchos catalanes y a otros la ruina perpetua.
“Gracias nacionalistas separatistas” por vuestr

#28 Bona foto, Barcelona, 11/05/2020 - 14:01

Bona foto dels tres liders mundials. Les empreses no se s'aniran Carme!!! La República dels 8". El dilluns, tots al despatx!!! Apreteu, apreteu!!!

#27 Érika, Terrassa, 11/05/2020 - 12:33

¿y qué pensabais que iba a decir el coronaestelaogenocida?

#25 Sergi Sergio, Barcelona, 11/05/2020 - 11:00

Pues nada si nos lo dice el Torra ya podemos estar todos tranquilos, amen, nada, otra mentira mas, total ya que mas da, el dia que digan alguna verdad se van poner enfermos.