Societat · 20 de Març de 2020. 21:17h.

Torra fa per primer cop autocrítica en un programa infantil

"No es va estar prou alerta"

Torra fa per primer cop autocrítica en un programa infantil

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet autocrítica sobre la gestió del coronavirus aquest divendres durant la seva intervenció a una edició especial de l'informatiu infantil de TV3, l'Info-K, on una sèrie de nens li han enviat preguntes. Preguntat per un nen sobre per què no es van tancar les fronteres abans que el virus arribés a Europa, Torra ha admès que "ningú va saber respondre en el seu moment" i "potser no es va estar prou alerta".

"Ningú va saber respondre en el seu moment" ha apuntat el president de la Generalitat en la resposta, on ha reconegut que "potser no es va estar prou alerta". Torra ha recalcat la necessitat de quedar-se a casa durant la seva intervenció al programa infantil. "Ara sí que us hem de demanar que us quedeu a casa, que estigueu a casa amb els vostres germans i que sobretot, no sortiu" ha dit.

"Cal que estigueu a casa, encara no sabem quan podreu anar a l'escola, tot dependrà d'aquesta malaltia que estem vivint" ha assenyalat. Quim Torra també ha recomanat als nens llegir els llibres que els professors hagin recomanat i seguir amb "les tasques" que els mestres els hi diguin.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 lol., ., 21/03/2020 - 11:41

Su pùblico.
Niños y presos.

#15 Ojotuerto, Calafell.tab, 21/03/2020 - 11:12

Cuidaré de vosaltres queridos niños, como he cuidado de vuestras Iaias y yayos, hasta que les ha llegado su hora.... .... ...

#14 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 21/03/2020 - 10:56

El foco de Igualada es por el viaje a Perpignan no por una celebración.....que digan la verdad....el fanatismo indepe mata

#13 Tabarnés puro, Barcino, 21/03/2020 - 09:21

Que diga cuántos niños y niñas catalanes se van a quedar sin abuelos gracias a su magnífica actuación y la de su gobiernucho de ineptos.

#12 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 21/03/2020 - 07:51

tiempo, que no se informa adecuadamente, etc...
Pero esta política del pájaro pansío, pío, pío yo no he sio, pues como que no.
Solo falta que nos cante L'Estaca y emigre emulando a otros Presidents.