Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2020. 17:40h.

Torra no mana gens

Xavier Muro continua al seu càrrec

Torra no mana gens

La Junta de Lletrats del Parlament ha defensat aquest dimecres la "independència i professionalitat" del secretari general de la Cambra, Xavier Muro després que decidís no publicar sencera al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya la proposta de resolució contra la monarquia aprovada pel Ple divendres passat.

Els lletrats de la Cambra han presentat un escrit a la Mesa del Parlament defensant l'actuació de Muro, en el qual recorden que té d'obligació de "no realitzar actes jurídics o materials" contraris al que estableix el Tribunal Constitucional. 

Recorden també que el secretari general i els serveis jurídics formen part de l'administració i estan formats per "funcionaris públics que actuen amb independència de criteri i objectivitat" i que la seva actuació s'ha d'ajustar "a la legalitat i al que determinin les resolucions judicials que els afectin".

L'escrit dels lletrats es produeix després que el president de la Generalitat Quim Torra, demanés al president del Parlament, Roger Torrent, que cessés Muro si no publicava íntegrament tota la moció, exigència que va ser ignorada per Torrent.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 OFNI, EL CARXE, 13/08/2020 - 15:13

"Malgrat els seus serveis a la pàtria,el MHP de debò no li permet al MHP bis usar el wàter de Palau.Privilechis del comandament,encara que pugan semblar inchustos."
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#10 joan, manresa, 13/08/2020 - 12:43

El Casal tencant la seva paradeta..--¿ I la dignitat..? Ya no queda ni la dignitat personal..,??Sr.Torra...,que el lliga a la cadira..??el seu honor..?.Las mongetes ya les te assegurades per vida ..,El servei al País..??Mes malament no podem anar...,encare que sentim cants de sirena..,tontos ya no som..Que el pot obligar no plegar..??Plou i fa sol

#9 Ramon, BCN, 13/08/2020 - 09:15

Normal que Muro siga en el cargo...el cuerpo jurídico del Parlament no quiere pillarse las manos con decisiones contrarias a la ley...que se expongan los políticos si quieren y que apechuguen con sus decisiones contrarias al orden constitucional.

#8 Charly, Barcelomna, 12/08/2020 - 22:13

I en Pep, el de "feu-ho", què fa? Tampoc fa res, com sempre? Quina colla de matats...

#6 jvcs, barcelona, 12/08/2020 - 20:41

Resulta que puchi ha caido ahora que torra les hunde electoralmente vistas las encuestas internas, y claro sin la gene no hay peles , y visto el batacazo ,ahora ya no lo conoce de nada.
Sin peles no hay negoci , solo que la mafia la guerra de clanes acabará a balazos entre ellos , mientras catalunya y la pandemia aportan los muertos reales !