Publicitat
Societat · 14 de Setembre de 2019. 11:11h.

Torra només ofereix ajuda a la Comunitat Valenciana

El president ignora Múrcia, Almeria i Albacete durant la gota freda

Torra només ofereix ajuda a la Comunitat Valenciana

Inundacions al municipi de Blanca, Múrcia (foto: Ajuntament de Blanca)

El president de la Generalitat, Quim Torra, només ha ofert ajuda a la Comunitat Valenciana pel temporal que afecta des d'aquest dimecres el sud de la Comunitat Valenciana, Múrcia, Almeria i Albacete. Torra ha escrit al seu compte de twitter que està “preocupat veient el mal que estan fent les pluges aquests dies al País Valencià”.

pluges2.jpg

“M'he posat a la disposició de Ximo Puig -president de la Generalitat Valenciana-; tot el suport i tota la solidaritat, valencianes i valencians!”, conclou el president català, sense fer cap menció a les tempestes que han arrasat alguns municipis de Múrcia, Almeria i Albacete.

La gota freda ha deixat sis víctimes mortals -una a Alacant, dues a Andalusia i dues a Albacete- i ha obligat a desallotjar 6.000 persones al sud-est peninsular. El temporal es trasllada ara a l'interior d'Espanya i afectarà 21 províncies, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia.

Almeria, Jaén, Màlaga, Albacete, Ciudad Real, Conca, Guadalajara, Toledo, Àvila, Madrid, València, Càceres, Eivissa, Formentera, Mallorca i Múrcia estaran aquest dissabte en risc groc per tempestes i pluges que podran arribar als 40 litres per metre quadrat. D'altra banda, AEMET preveu tempestes fins aquest vespre a Sevilla, Còrdova i Huelva.

pluges3.jpg

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#46 Tirant, Bcn, 16/09/2019 - 20:56

Aquest personatge comença a resultar repugnant ...

#45 NICOLAS JAVIER BRIZUELA, Barcelona, 16/09/2019 - 11:37

Se olvida del incendio de tarragona, que vinieron de toda España. Que vergüenza.

#44 rosa, Barcelona, 16/09/2019 - 09:05

Aquest home no és el president que jo vui. No ha estat elegit per les urnes. Que foti el capm d'una vegada perque ens fa passar vergonya a molts catalans. Al palau del Puigdemundo li deuen sobrar habitacions.

#42 joan, manresa, 15/09/2019 - 16:45

tinu.)volem son lideres polítics,envoltat d'uns egos tant grans ,siguin humans o polítics .no volem fobies extremas.,Sr.President ,lo costaba molt poc..,molt poc,ampliar la seva oferta d'ajuda ala Comunitat Murciana i dins i tot a l'Andaluça.Axó hauria sigut digne del Nostre President.Molts ciutadans catalans haurien admirat el seu gest.Axís n

#42.1 José , Alicante., 15/09/2019 - 19:43

Sobre todo, teniendo en cuenta que muchos catalanes son descendientes de andaluces.

#41 joan, manresa, 15/09/2019 - 16:40

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--Sr.President,a desaprofitat una ocasió,per apujar el llistó del saber estar de la Generalitat....,axis no es fan amics,ni dintre ni fora de CAT...,ni dintre l'independentisme ,ni fora....,la "colla dels 7 de tertulia" tots volem un nou Estat Catalá,ya veurem com será...,pro lo que no (con