Publicitat

El tercer dia del temporal Glòria

Torra reapareix

Quim Torra compareix per informar de la situació del temporal Glòria

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha comparegut el tercer dia del temporal Glòria per fer una crida a la “serenitat” dels ciutadans de les poblacions més afectades. “Vull enviar un missatge de serenitat, de confiança i, sobretot, que en aquestes últimes hores del Glòria seguim totes les recomanacions dels serveis d’emergència”, ha demanat.

Torra ha avisat, acompanyat dels consellers Miquel Buch i Damià Calvet, que “encara ens queden entre 15 i 24 hores d’aquest episodi”. També ha informat de “mesures preventives” a la conca del Ter com “el confinament dels ciutadans i, en altres casos, el seu reallotjament”. “Es podrien produir episodis de risc en les properes hores”, ha insistit.

El president del Govern ha aprofitat la compareixença per “agrair a tots els servidors públics que durant totes aquestes hores han estat servint el país, ajudant a la gent i evitant que aquest episodi tingués conseqüències pitjors”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Eduardo González Palomar, Manlleu, 23/01/2020 - 11:21

Torra, ¿cuántas toneladas de plástico amarillo de los totalitarios independentistas de Cataluña habrán acabado en el mar?
https://bit.ly/30JEzs7

#7 Adrián, Barcelona, 23/01/2020 - 10:31

El emperador Pedro Sánchez I "el mentiroso" le ha sugerido que esté calladito y desaparecido mientras él le arregla sus cosas con el Supremo y la Junta Electoral.

#6 K3nny, Bcn, 23/01/2020 - 10:29

Serenitat companys, serenitat.

#5 Coque, El Centro de Tabarnia, 23/01/2020 - 09:54

Torra reaparece, justo ahora que se acerca la época de las calçotades. Que no nos engañemos, es por eso que ha salido de su madriguera

#4 arm, figueres, 23/01/2020 - 08:37

els hi habia de fer un miting indepententista a la gent de les terres de l ebre, l independencia es la sol.lucio de tot, estic segur que ara diran que la culpa es de madrit i que qui ha de sol.lucionar el delta de ebre es madrit, la generalitat no te competencies