Publicitat
Societat · 11 de Juny de 2018. 21:01h.

Torra s'ofereix a acollir 600 immigrants del vaixell rebutjat per Itàlia

Espanya acollirà l'embarcació Aquarius

Torra s'ofereix a acollir 600 immigrants del vaixell rebutjat per Itàlia

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha ofert per acollir els més de 600 refugiats del vaixell Aquarius, rebutjats pel Govern italià. Torra ha assegurat al seu compte de twitter que”estem preparats per rebre 1.800 refugiats entre institucions i entitats d’arreu del país. 600 directament per la Generalitat”. “Des del Govern ens oferim a acollir els més de 600 refugiats de l'Aquarius. Reiterem l’oferiment que ja va fer el març del 2016 el president Puigdemont”, ha afegit.

aquarius.jpg

Espanya acollirà el vaixell Aquarius amb 629 immigrants a bord, segons ha comunicat Presidència. El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat a twitter que “he donat instruccions perquè Espanya aculli al vaixell Aquarius al Port de València”. “És la nostra obligació oferir a aquestes 600 persones un port segur. Complim amb els compromisos internacionals en matèria de crisis humanitàries”, ha manifestat. 

L'embarcació es troba en aigües del Mediterrani esperant autorització per desembarcar els immigrants que van ser rescatats la nit del passat dissabte a 50 milles de la costa de Trípoli (Líbia). L'Aquarius es preveu que arribi al Port de València aquest dijous, després que els governs d'Itàlia i Malta s'hagin negat a què el vaixell atraqués a les seves costes.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#40 Veciana, Barcelona, 12/06/2018 - 18:50

Estic segur que l´abat de Montserrat acollirà joiós tots aquests fills de Déu al monestir i l´acondicionarà perquè puguin resar cap a La Meca 5 cops al dia.

#39 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 12/06/2018 - 18:43

LLegas tarde Torrat, te ha ganado el guapo por la mano. Hasta para la imagen y propaganda hay que ser espabilado, y tu pese a ser de la raza superior, muy espabilado no pareces... aunque bien mirado el Arturo parecía muy astuto y mira la hostia que se ha pegado, y la mierda en la que nos ha metido a todos.

#38 joan, manresa, 12/06/2018 - 16:36

tnin.)que es un problema greu.,i que molts Paissos per solucionar els seus problemas carregan de gent amb pateras amb falses problemas i enganys,i portar-los cap a Europa.Ells ya quedan lliures.Dificil solució, sinó fan ells un esforç amb la colaboracio nostra.,MHP,si La Republica ens porta aquestas solucions ,poca simpatia i menys vots tindrá

#37 joan, manresa, 12/06/2018 - 16:30

tinu.)el pebre...,solucions de l'administració .Tramite ji una separació o un divorci....axis ya tindra la mitja pensió del seu marit...,o l'altre solució també apuntada,--posis un vel o pintis de negra--.Sr.President,aquests son problemas de gent catalana i d'uns nouvinguts de fa anys ..i, Vosté ,vol agreujar mes aqest problema...??? Sabem (co

#36 joan, manresa, 12/06/2018 - 16:24

tinu.)tenim unas bolsas de pobresa mai vistas..,tenim manters ..,gent vivint al carrer...,i compti Sr.President,compti perquè axó es molt gros,tenim milers de donas sense cobrar cap pensió,dones que van treballar anys i anys i no varen arribar al temps minim per que varen dedicar-se a pujar,cuidar i educar uns fillsi are sels nega la sal i el (con