Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2020. 12:56h.

Torra: "tothom és benvingut i serà acollit amb un somriure"

La Generalitat convida ara els espanyols a "descobrir tots els encants" de Catalunya

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat en l'acte de presentació de la nova campanya de turisme de la Generalitat i ha destacat que "aquí tothom és benvingut i tothom serà acollit amb un somriure i tota la seguretat del món". "Catalunya és casa teva -eslògan de la campanya-, és casa de tot aquell que vulgui venir. Catalunya és un país d'acollida", ha subratllat.

Torra també ha apuntat que "és el moment de la reactivació econòmica" i ha defensat que "des de l'inici hem estat al costat del sector i amb la campanya que avui presentem volem captar aquell turisme local i el de proximitat que es pot desplaçar a casa nostra en poques hores".

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, per la seva banda, ha explicat que "una bona manera de reactivar Catalunya és descobrir tots els seus encants, els que ja coneixem o els que ens falten per descobrir". "D'això va la campanya que presentem, de donar suport al sector per tal que comenci a recuperar els visitants", ha afegit.

També ha destacat que "potenciar el turisme de proximitat és imprescindible per garantir la continuïtat d'un sector clau per a l'economia catalana". Àngels Chacón ha detallat que la campanya comporta una inversió de 7,4 milions d'euros i ha subratllat que és "la inversió més important en promoció turística que s'ha fet fins ara a Catalunya en una campanya".

Chacón ha indicat que la campanya va destinada als "mercats de proximitat català, estalal i europeu" i ha insistit que "Catalunya sempre ha donat la benvinguda a tots els que ens han visitat".

"Hem triat un eslògan que ara és més vigent que mai: Catalunya és casa teva. Perquè els professionals del turisme de Catalunya han tractat sempre amb excel·lència a tothom que hi ha vingut, i ho seguiran fent", ha dit.

Finalment, ha remarcat que "el nostre model de turisme es basa en les 4 D's: diversificat, desestacionalitat, desconcentrat i que prioritza la despesa per damunt del nombre de visitants". "Plantegem una campanya de país, perquè el sector necessita que ara, més que mai, estiguem al seu costat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#43 manu21, Dijon FRANCE, 16/06/2020 - 16:36

Nací en España y vivo en Francia desde hace 58 años y estoy orgulloso de ser español mi niños nacidos en Francia también
Voy todos los años a España de vacaciones, pero no a Cataluña y tengo familia en Cataluña
me avergüenzo de estas personas que tienen sangre española de negar sus orígenes española
y en España hay otra región más bo

#42 Neferu, Barcelona, 16/06/2020 - 14:14

Españoles, no seáis incautos y no os creáis estas palabras de bien venida. De sobra sabemos todos que esto es un ardid para que vengáis aquí a dejar vuestro dinero pero nos van a seguir odiando. España está sobrada de sitios maravillosos y donde por supuesto somos bien acogidos y respetados.

#41 Ramón, BCN, 16/06/2020 - 09:50

Catalunya ya es la casa de todos los españoles y vendrán siempre que quieran, lo mismo que España es la casa de todos los catalanes, pero no es fácil olvidar que Torra ha insultado y menospreciado a todos, incluso a la mayoría de los catalanes...y no nos vamos a olvidar, no.

#40 Petersellers, Barcelona, 16/06/2020 - 08:50

Queridos compatriotas, no caigáis en la trampa, aquí no os quieren, sólo a vuestro dinero

#39 Agustino, Barcelona, 16/06/2020 - 08:06

Pensadlo dos veces antes de venir a pasar vuestras vacaciones a Cataluña. Los separratas siguen en lo suyo y nada ha cambiado.