Publicitat
Societat · 20 de Març de 2020. 18:12h.

Torra vol fer com Guayaquil

Que bloquegin "la pista de l'aeroport" amb furgonetes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat a l'Exèrcit que "es planti a la pista de l'aeroport" per tal d'evitar l'arribada d'avions, seguint l'exemple del que es va fer aquest dijous a Guayaquil, la segona ciutat de l'Equador, on van aparcar vehicles a la pista per tal que no aterressin avions.

"Si l'Exèrcit vol venir a Catalunya i ens vol ajudar, que es planti a la pista de l'aeroport i eviti que aterrin els avions" ha afirmat el president aquest divendres en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Una flota de vehicles municipals de la ciutat de Guayaquil es va desplegar aquest dijous per tota la pista de l'aeroport internacional José Joaquín de Olmedo per ordre de l'alcaldessa de la localitat, Cynthia Viteri, fet que va provocar que dos vols procedents de Madrid i Amsterdam no poguessin aterrar per repatriar ciutadans europeus.

50778-87.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Guayaquil, Barcelona, 20/03/2020 - 21:11

L'exèrcit no està pas a les seves ordres MHP, no es fagi il.lusions ara. Han vingut a donar-nos un cop de mà, a desinfectar-nos, allotjar els sense sostre, instal.lar-nos hospitals de campanya.......,no això no que Vergés no sap quin exèrcit, però home no pas per plantar-se a les pistes de l'aeroport

#10 Flanagan, Tabarnia City, 20/03/2020 - 20:54

Ese fue el fallo del flojo de Rajoy en el procés,no bloquear la frontera y registrar coche por coche,maletero por maletero hasta dar con el vivales.

#9 Marti, Barcelona, 20/03/2020 - 20:21

Aquest pocavergonya està obeint les ordres del boig de Wcloo que li dicta cada matí. Aquest desde Madrid l'han de posar firmes i fer-ho a través d'un general de l'exercit que el quadri. No es pot permetre que aquest cinic estigui lliure. Ho va dir l'Abascal "este sujeto hay que detenerlo". La banda d'aquest enfonsarà el pais. Exercit al carre

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 20/03/2020 - 19:45

Pobre hombre, esta para confinarlo definitivamente en un psiquiatrico, cada dia que pasa, mas sonado, mas perturbado, mas paranoico y mas neurotico.

#7 Veciana, Barcelona, 20/03/2020 - 19:36

Ponte tú en medio de una pista,imbécil,jajajajajaa.