Publicitat
Societat · 10 de Maig de 2018. 18:47h.

Torroella de Montgrí promociona els llaços grocs entre els turistes

L’Ajuntament impulsa una campanya per explicar-los que demanen “la llibertat dels presos de consciència”

Torroella de Montgrí promociona els llaços grocs entre els turistes

Folletó de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (foto: @PdPolitica)

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí (Girona) ha impulsat una campanya per explicar els turistes “la simbologia del color groc i dels llaços amb què es reivindica l’alliberament dels representants polítics catalans empresonats”. El consistori ha explicat que “és molt important fer-los arribar el missatge de primera mà”.

L’equip municipal ha emmarcat la iniciativa en la voluntat de “contextualitzar” i ajudar a “comprendre perquè hi ha tants llaços i elements grocs a la via pública i als edificis, tan institucionals com privats”. En tot cas, el govern local ha considerat que els turistes coneixen el que ha passat a Catalunya per “l’impacte que està tenint la situació als mitjans de comunicació internacionals”.

El folletó que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí reparteix entre els visitants està escrit en català, castellà, francès i anglès. El text assegura que “a Catalunya, la majoria de la població demanem poder decidir lliurament i democràticament el nostre futur”. “El Govern d’Espanya només respon a aquest anhel amb acció judicial i repressió: empresonant els nostres líders, limitant l’autonomia del govern català i amb el control econòmic de les nostres institucions”, afegeix el document.

“Es per això que pengem llaços grocs als nostres balcons i espais públics: per demanar la llibertat dels presos de consciència i la fi de l’actitud repressora del Govern d’Espanya. Catalunya és un país d’acollida, obert al món i pacífic. Només demanem diàleg, poder votar i decidir el nostre futur”, conclou el folletó.

carta.jpg

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 10/05/2018 - 19:18

Molt bé,doncs boicot a aquestes aldees de la Tractòria profunda.