Publicitat
Societat · 22 de Març de 2020. 15:40h.

“Tot el món va badar”

Torra diu que la situació es va descontrolar dimecres

El president de la Generalitat, a pregunta d’e-notícies, ha afirmat durant la seva compareixença que “no sé si vam badar, no sé si tot el món va badar”. Torra ha recordat que “a l’InfoK un nen ja m’ho va preguntar” i que “ara ens n’adonem”.

El president ha insistit que “hem seguit sempre les recomanacions dels científics” i a al·legat que “fins el dimarts hi havia la traçabilitat” dels casos afectats, però que “dimarts es perd”.

El Govern, en efecte, va canviar el to dimecres -quan hi ha una roda de premsa a Palau de consellers i experts- i va “prendre mesures extraordinàries”. “Ens vam anticipar a altres països, fins i tot a l’Estat espanyol”, ha continuat.

Quim Torra ha recordat també que “ja divendres demanàvem aquest confinament total” i ha insistit en què “cap retret, però apliquem-ho”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 CMR, BCN, 23/03/2020 - 08:27

Torra: Todo el mundo se despistó.

Sánchez: La Humanidad no estaba preparada.

Yo: *CENSURADO*

#11 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , QUIM TORRA EL GOVERN CATALÀ BARO FALLAR ALS CATALANS BARO ACTUAR MOLT TARD NOMES DEIU TONTERIAS BA, 22/03/2020 - 21:44

TORRA Sabeu cuan es va Descontrolar la Situació a Catalunya . cuan desde El Govern Català . Varo dir LO DE ITALIA A CATALUNYA NO PODRA PASAR o cuan deiu U TENIU TOT BEN CONTROLAT .o Pitjor cuan baro dir CATALUNYA NO ERA ZONA DE RISC a les hores varo perdre molt de temps PER Culpa bostra ja tantes morts i contagis NO VARO FE RES ..

#10 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 22/03/2020 - 17:47

¿El independentismo cuenta como víctima del virus?

#9 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/03/2020 - 17:40

que tengan, espero que el virus no afecte a la memoria y les pase aún más factura que la publicada por el Centre d'Estudis d'Opinió.
Aún pueden arreglar algo diciendo que sean equivocado dejando a los demás en paz, ni que todo el mundo...bien se que NO lo hará ni por asomo.
Me da una profunda pena en manos de quien estamos.

#8 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/03/2020 - 17:38

considero que sea humilde, dado que apenas hace autocrítica...
Pero nada, si vivimos cuando lleguen las próximas elecciones espero que las personas, vivan donde vivan, tengan el dinero que tengan, trabajen en lo que trabajen, tengan la pensión que tengan, vivan solas o con más gente, procesen la religión que procesen, tengan los gustos sexuales