Publicitat
Societat · 28 de Gener de 2010. 08:41h.

Tot esperant Marina Geli

Dos malalts de fibromiàlgia es desmaien mentre esperen una reunió amb la consellera

Tot esperant Marina Geli

Imatge de la concentració

La Comissió de Seguiment per una millor atenció, formació i investigació en Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica s'ha reunit a la Conselleria de Salut. Diferents associacions han demanat la compareixença de la Consellera Marina Geli, donada "la manca de concreció i vaguetats de qui la representava per part de la conselleria".

"Quan s'ha donat per acabada unilateralment la reunió per part de qui la presidia del Departament, els representants d'aquestes associacions s'han negat a abandonar la Conselleria fins no parlar amb la persona responsable, la consellera Marina Geli", expliquen.

Després de gairebé dues hores d'espera el Director de Servei, Xavier Rodriguez, "s'ha compromés que la Consellera rebrà a la Comissió de Seguiment i altres entitats presents el proper dia 15 a les 7 de la tarda, per tractar de la concreció definitiva de la Resolució 203/VIII i el seu ple compliment, fil per randa, com va ser aprovat per unanimitat pel Parlament de Catalunya".

A l'exterior de la conselleria un centenar de persones amb pancartes es concentraven per recolçar la Comissió de Seguiment. "Donat el llarg temps d'espera i les notícies del tancament dels seus companys i companyes dins la Conselleria, dues persones han sofert desmais i han hagut de ser ateses pels serveis d'emergències", lamenten.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ana, barcelona, 28/01/2010 - 14:23

jo faig 16 anys que no puc sortir ni a prendre un café, no tinc vida social, ni puc treballar, ni puc ballar, ni sortir a donar un tomb, i no tinc cap paga perquè el SFC no està reconegut al decret del 1999 que evalúa les incacacitats.

#2 luis, barcelona, 28/01/2010 - 11:02

¿FIBROMALGIA?
Conozco a una con pension por ESO que no pierde un solo fin de semana yendo a salas de baile como UNA LOCA. Eso si siempre a salas lejanas para no ser vista
¿A la MANUELA no le dan ataques de ESO cuando esta sentada en el PARLAMENT?

#1 San, un que tambe hi era, Igualada, 28/01/2010 - 09:02

Recordo que aquesta impresentable va arribar algo mes d'una hora tard a la ignaguracio del nou hospital d'igualada. Pero els de l'entesa ancara l'hi van riure la gracia