Publicitat
Societat · 16 de Juliol de 2021. 21:56h.

Tot per una burilla

Els Mossos buscaran rastres d'ADN

Tot per una burilla

Una burilla de cigarreta és la principal hipòtesi de l'origen de l'incendi de Llançà i Port de la Selva (Alt Empordà). L'inspector en cap del cos d'Agents Rurals, Josep Antoni Mur, ha explicat que "la hipotesi sobre la què treballem és una burilla".

"De fet hem localitzat una burilla que han recollit la policia científica de Mossos per veure si trobem algun rastre d'ADN que es pugui identificar amb una persona", ha remarcat. En aquest sentit, ha afegit que la investigació no està acabada, però és la principal hipotesi.

Els Bombers continuran treballant tota la nit en l'incendi, però els mitjans aeris que han treballat durant tota la tarda no poden continuar volant sense llum. Hi ha tres ferits lleus: dos bombers i un ADF, per cop de calor.

Com a mesura preventiva s'ha s'ha desallotjat el Monestir de Sant Pere de Rodes i les urbanitzacions el Beleser, Santa Isabel i Vall de Santa Creu, amb 180 persones que han hagut de marxar de casa seva i "no és previsible que a curt termini aquestes persones puguin tornar", segons ha dit Joan Delort, director general de Prevenció i Extinció d'Incendis.

 

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ramonhimpon, cardona, 17/07/2021 - 10:21

Som la Dinamarca del Sud

#2 Fran BCN, Bcn, 16/07/2021 - 23:21

Vaja, el de sempre, el clàssic garrulo incivic i maleducat barroer, que quan vas darrera i llença una burilla encesa per la finestra del cotxe i li crides la.atenció, a sobre et fa.sentir.culpable...en.fi, espero el.detinguin per gamarus..

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/07/2021 - 22:52

Siempre echando la culpa al tabaco.