Publicitat

Insults i crítiques de Rahola, Llach, Turull, Budó, Baños i Fachín al líder del PSC

Tots contra Illa

El cap de l'oposició i president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa, ha estat en centre de les crítiques indepes després de dir en una entrevista al Diari de Girona que els deu anys de procés "han estat els pitjors dels últims tres-cents de la història de Catalunya".

A banda de crítiques per la seda afirmació, també ha rebut insults. Per exemple, l'escriptora Pilar Rahola l'ha qualificat de "tros d'ase", l'historiador Josep Lluís Alay, home de confiança de Puigdemont; diu que "no dóna per més". "O sigui, ets dels de 'con Franco se vivia mejor'? Segur?", li ha preguntat l'exconseller Jordi Turull.

El cantautor i exdiputat Lluís Llach ha assegurat que "ja es pot dir que aquest senyor és de dreta franquista". "On troben aquests mediocres?", ha preguntat. L'exdirector de Comunicació del Govern i periodista, Jaume Clotet, considera que "demostra una gran ignorància o una gran mala fe" i afegeix que "ambdós casos l'inhabiliten per presidir res de res".

El delegat del Govern davant la UE, Gorka Knörr, l'ha acusat de "blanquejar la repressió franquista i de tres-cents anys d'intents d'aniquilació de la nostra nació". "Indignant", ha sentenciat. L'exconsellera i actual secretària d'atenció sanitària i participació, Meritxell Budó, ha manifestat que "el que fa parlar abans de pensar... Perquè si no és això és ignorància... o quelcom pitjor".

L'exdiputat de la CUP Antonio Baños ha acusat Illa de "falta d'humanitat" i ha dit que "està com un llum de ganxo". També ha proposat un "Verkami per pagar un psicotècnic a Salvador Illa". L'exdiputat dels Comuns Albano-Dante Fachín ha apuntat que el líder del PSC "afirma que els últims deu anys han estat pitjor que, per exemple, els quaranta anys de franquisme". "Apa, ara pacteu merdes amb aquesta gent", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#43 Pepe, Andorra, 31/08/2021 - 17:50

Contra franco se luchaba mejor...

#42 Streaker, Barcelona, 31/08/2021 - 15:24

Desde luego los padres y abuelos de muchos de los burgueses que hoy capitanean el "prusés", sí que vivían bien con Franco. Lamiendo el culo a aquel régimen obtenían las prebendas para conseguir el estatus socio económico del que hoy disfrutan los dirigentes separatistas.

#41 Neferu, Barcelona, 31/08/2021 - 10:59

No sé de qué se quejan. Illa tiene razón. Con Franco todos estos burgueses vivían como reyes pero vigilados y firmes. Ahora con la democracia viven como Dioses, sin vigilancia, y haciendo y diciendo lo que les apetece sin que nadie les ponga trabas.O sea, que si con Franco vivían bien, ahora, a pesar de vivir siempre al filo de la ley, viven mejor.

#40 Pakitet, Cambrils, 31/08/2021 - 09:44

Tienen razón. Toda la secta no había vivido nunca ni habían tenido esos sueldazos como con el "pruses".

#38 Facholin, Barcelona, 31/08/2021 - 03:41

No sere yo quien defienda a un socialista. Solo recordar una palabra de parte del magnanimo sanchez, "concordia"...jajajajajaja