Publicitat
Societat · 24 de Juny de 2010. 11:54h.

Tots els partits lamenten l'accident de Castelldefels

El PP ha reclamat "aclarir les causes de l'accident"

Tots els partits lamenten l'accident de Castelldefels

Una imatge de l'estació de Castelldefels

L'executiva del PSC "lamenta profundament" la mort de 12 persones en l'accident ferroviari ocorregut a Castelldefels. "La direcció socialista vol traslladar el seu condol i suport a les famílies dels afectats per l’atropellament i desitja una ràpida recuperació a tots els ferits", ha indicat en un comunicat.

El partit socialista ha afegit que "segons ha informat ADIF, l’accident s’ha produït quan un tren Euromed que feia el trajecte Alacant-Barcelona ha atropellat una trentena de persones que estaven creuant a peu la via, després de baixar d’un tren de rodalies que tenia parada en aquesta estació".

Per la seva banda, Unió també ha lamentat l'accident i l'ha qualificat de "terrible". "Unió Democràtica de Catalunya vol fer arribar el seu missatge de profunda condolença i de suport i solidaritat als familiars de les víctimes i ferits d’aquest terrible accident i el nostre desig de ràpida recuperació dels ferits", ha indicat el partit presidit per Josep Antoni Duran i Lleida en un comunicat.

El soci de coalició d'UDC, CDC, ha assegurat que s'uneix "al condol de les famílies de les víctimes mortals i desitja una bona i ràpida recuperació dels ferits que es troben ingressats en diversos hospitals catalans".

El PPC, a través de la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, ha indicat que"una tragèdia d'aquestes característiques, no podem més que sumir-nos en una profunda commoció”. “Ara és l'hora de fer costat dels ferits i a les famílies de les víctimes" ha afegit la presidenta del PPC.
 
Finalment, la líder del PP català ha reclamat “aclarir les causes de l'accident, per tal d'evitar futures desgràcies tan tràgiques com aquesta”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Ma., Terrassa, 25/06/2010 - 09:41

"Tots els partit lamenten ..."
Espanya és el país del lament, l'himne nacional; des del "cante hondo" fins a la jaculatòria: "para que no vuelva a pasar" Així jo també puc ser polític. A fets consumats, les solucions dels ineptes.

#2 Liberal, bcn, 24/06/2010 - 16:24

A l'Alemanya si fas una negligència has de pagar els teus actes.

Jo hi era quan va succeir aixo, i el pas inferior era ben OBERT.

I el tren SÍ que va fer sonar el clàxon.

#1 Freddy, barcelona, 24/06/2010 - 15:00

Yo tube en los echos ocurido en realidad pamops todo i nunca pito el tren de gran velocidad i si eso ubiera echo eso nuna ubiera padao ami me alcanso una piedras q casi me dobla el pie pero toy bien ami me afectan los demas como taran en esto momento