Publicitat
Societat · 24 de Març de 2020. 10:45h.

Tracten els militars de rucs a Catalunya Ràdio

Confonen el Manzanares amb el mar a l'APM?

El programa APM? de Catalunya Ràdio ha emès un gag on fan burla de l’Exèrcit espanyol, que aquests dies es troba tant a Catalunya com a la resta de l’Estat fent tasques de contenció del coronavirus. En el gag els militars confonen el mar amb un riu i a més afirmen que “nos cepillaremos a la cabra”, símbol de la Legió. La productora de l'APM és del periodista Antoni Bassas, que la va fundar amb el traspassat Carles Capdevila.

Un cap de l’Exèrcit fa una crida a allistar-se i li responen que sí, per "ahostiar independentistas”. “No, esa batalla la hemos aparcado unos días pero ya volverá”, contesta el cap, a més d’indicar que ara toca lluitar contra el coronavirus, paraula que no sap pronunciar.

També es proposa “bombardear a ese cabrón” i atacar el virus “bajo el mar”. “Pero Señor, qué mar, si estamos en el río Manzanares!”, li contesten. El programa mostra els militars com uns inútils a l’hora de combatre la malaltia. També s’ironitza sobre Felip VI, el Rey emèrit i Felipe Juan Froilán.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 andrés, valladolid, 24/03/2020 - 21:35

No ofendan a los burros, por favor.

#32 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 24/03/2020 - 18:05

Por prescripción medica no veo los medios lazis pero espero con impaciencia que también hagan algun gag del timo de los 35 millones de euros que nos querían tangar a todos por al ineptitud de la generalidad aunque creo que no lo veremos como decia "MHP"...... "aixo no toca" si lo hacen por favor avisar con una cacerolada ya que estan de moda

#31 Nitato, Navarcles, 24/03/2020 - 17:20

"A catalunya només aplaudeixen els l'exèrcit quant entra per la diagonal després de guanyar la guerra". Gran frase d'Albert Soler. No sé què fa falta més per treure els diners d'aquesta cosa infecta que es diu mitjà públic.

#30 Lluch, Barcelona, 24/03/2020 - 16:33

Y esto quien lo ha hecho, niños de 12 años? Son tan ridículos e infantiles estos lazis, el humor de caca, culo pedo, pis, al nivel del bassas cuando hacía aquellos programas para tietas, siempre tan casposo.

#29 Alejo, BCN, 24/03/2020 - 15:27

Lo mas triste es que algunos encuentren este bodrio gracioso...