Publicitat
Societat · 25 de Desembre de 2015. 10:02h.

Traiber pagava viatges als metges

El jutge va trobar una nota amb el missatge: “regalía a los Drs. Para tapar la boca por fallo de cotilo”

Traiber pagava viatges als metges

Boi Ruiz, conseller de SAnitat

El jutge que investiga el cas Traiber ha trobat documents que demostrarien que l’empresa hauria pagat diversos viatges a alguns dels doctors presumptament implicats en el cas de les pròtesis caducades o defectuoses perquè “mantinguessin la boca tancada”.

Segons l’acte judicial, hi ha diferents documents que justificarien el pagament de diversos viatges amb motiu dels congressos que Traiber va fer a Cabo Verde, Egipte, República Dominicana i Cuba entre els anys 2007 i 2010. D’entre tots aquests, el jutge dóna especial importància al viatge a Egipte.

“El viatge a Egipte de 2008 és essencial des del punt de vista de la existència d’indicis de delicte”, assegura el magistrat, perquè “juntament als documents amb justificants de pagament a Sharm el-Sheikh (Egipte), amb data 31 de gener de 2008, va aparèixer un foli manuscrit en el qual es recull una mena de comptabilitat relacionant les despeses del viatge amb el número de pròtesis relatives a l’hospital Sant Joan pel Dr. Antonio Ruiz Guillén i la Dra. Eva Planes Vall”.

Encara relacionat amb aquest viatge, l’acte del jutjat d’instrucció número 3 de Reus diu que va aparèixer un altre document “particularment greu des del punt de vista penal, ja que quatre persones van viatjar a aquell congrés de Traiber a Egipte on s’havia escrit a mà: ‘Regalia a los Drs. Para tapar la boca por fallo del cotilo’”.

El jutge afegeix en el seu escrit que “aquest pagament és el més costós de tots” perquè provaria, presumptament, que “Traiber no només va pagar comissions als metges perquè posessin els seus productes, sinó que hi ha indicis que ho va fer perquè aquests ‘mantinguessin la boca tancada’ quan van descobrir les deficiències tècniques”.

El magistrat també afirma que les entrades i registres realitzats van permetre intervenir “un important volum de sobres que contenien justificants de pagaments de viatges a metges”.

Per tot plegat, el jutge conclou que existeixen indicis per creure que “Traiber va pagar un viatge a Egipte l’any 2008 per a quatre persones com a ‘Regalía a los Drs. Para tapar la boca por fallo del cotilo’”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, andorra, 26/12/2015 - 12:21

Este debe de ser el boy "ruiz, mezquino y miserable" al que se refirio el niniPresidente de las Meninas en el debate con el Pedro Sanchez.

#16 Gustavo, Viladecans, 26/12/2015 - 09:13

caso de no amortizar (eliminar) dicho puesto de trabajo, un desempleado menos. Nada de Roig al revés, que con un pocd de pasta basta, aquí hay que aplicar el lema del pobre reventar antes que sobre y la pasta a cualquier precio, en esta profesión cualificada o en otra no cualificada: cash for ever

#15 Gustavo, Viladecans, 26/12/2015 - 09:12

Estaba pensando que presuntamente harían intervenciones quirúrgicas de reconstrucción del humen femenino sin mirar si el tejido implantado en caso que fuera así de otra mujer, pues dicha donante tuviera el síndrome AIDS. Presuntamente si fallecen pensionistas menos gasto y si fallecen ocupados en el

#14 Neferu, Barcelona, 25/12/2015 - 23:05

Un caso más de corrupción en la catalunya de los Austrias, ¡uy, perdón!, de los Pujosl, de los Mas, de los Convergentes, de la catalunya espejo de honorabilidad del mundo.
Hace tiempo alguien vendió su promogenitura por un plato de lentejas; en el sigloXXI se vende la ética por unos miles de euros.

#12 Carlos Gomez, Bcn, 25/12/2015 - 14:08

Quan es va saber la noticia de la imputacio de mes de 50 despreciables metges comsionistes el Col.legi de Metges de la Catalunya rica i plena, la de la corrupcio patriotica, va sortir en tromba a carregar contra el jutge per posar en dubte la honorabilitat dels seus
Tenen presa en marxar al nou est