Publicitat
Societat · 13 de Novembre de 2020. 13:23h.

Trapero no ho tornarà a fer

Crida a millorar la “confiança institucional” amb la Guàrdia Civil i la Policía

Trapero no ho tornarà a fer

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que ha estat restituït, ha fet una crida a "millorar la confiança institucional" i ha reconegut que “tothom ho podia haver fet millor fa tres anys, i jo el primer”. “Ja m'he posat en contacte amb els comandaments de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, i m'he trobat amb la millor de les respostes”, ha dit.

També ha volgut mostrar el seu ”agraïment clar, nítid i sincer a les persones que han comandat el cos des que el vaig deixar el 2017. Gràcies a ells s'ha recuperat la confiança en el cos”. En aquest sentit ha assenyalat que “Sallent o Martínez són bons professionals i tindran lloc a l’estructura, però acabo d’arribar i encara no hem fet l’organigrama”.

Trapero ha considerat que “hem de ser més clars. Que les nostres actituds no donin a una mala interpretació”. “M’han dolgut moltes coses però és passat. Vàrem ser un punt injustament tractats però ja no som en aquest punt”, ha apuntat.

“Aquest cos és part de la meva vida. Tinc molt a fer i m'he sentit molt acompanyat en aquesta decisió”, ha apuntat, a més de remarcar que “cal fugir del focus mediàtic en benefici del cos policial i de la ciutadania, fer la nostra feina amb rendició de comptes i amb transparència”.

"Vivim temps de tensió social. La covid crea problemes a persones que ho estan passant malament. La prioritat és ser útils a aquestes persones. És feina dels comandaments que aquest cos pugui ser útil, en quina mesura podem ser útils a persones sense recursos, persones grans que s'han quedat aïllades... aquest cos es posa a disposició de qui ho necessiti”, ha assenyalat d’altra banda.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Nando, Vic, 18/11/2020 - 11:37

https://www.dolcacatalunya.com/2020/11/trapero-als-mossos-bildu-a-la-moncloa-que-puede-salir-mal/

#14 Ramon, BCN, 15/11/2020 - 09:00

Habrá pensado con razón, que no merece la pena jugarse su futuro y el de su familia por un puñado de políticos sátrapas...

#12 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 14/11/2020 - 09:09

Paellero a tus paellas! Ale, toma el delantal, que ya tardas

#11 Recaredo, Bcn, 13/11/2020 - 19:18

Los desleales lo son siempre con todo. Trapero es un desleal.

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/11/2020 - 19:07

En manos de la seguridad de los catalanes ponen al que ya demostró ser un inútil redomado con el atentado de la rambla. Ya podemos dormir tranquilos. En el próximo atentado nos acordaremos de Aragonés y de su madre.