Societat · 28 de Maig de 2021. 17:05h.

Trapero refà les relacions amb la Guàrdia Civil

El nou conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, planta al ministre

Trapero refà les relacions amb la Guàrdia Civil

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha assistit a la presa de possessió del nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, José Luis Tovar, que ha promès "comprensió i respecte per a tota ideologia dins la llei" i que vetllarà "pel compliment d'aquesta llei". En canvi, el nou conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, provinent del PSC, no hi ha anat.

Trapero ha coincidit amb el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, que ha presidit l'acte; la delegada de Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez; així com els principals comandaments de Policia Nacional a Catalunya i de les Forces Armades, entre d'altres autoritats civils i militars.

Tovar Jover ha assenyalat durant el seu discurs que aquesta és la tercera ocasió en la seva trajectòria professional en la qual és destinat a Catalunya. "Per això, sé a on vinc i ho faig amb ànim i amb il·lusió. I és que en les dues vegades anteriors l'experiència en aquesta terra va ser magnífica", ha destacat.

A més ha tingut així mateix paraules per als Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i les policies locals, als quals ha assenyalat que trobessin a la Guàrdia Civil "al vostre costat, sumant el nostre esforç".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Alberto Martínez, Llavaneras. TABARNIA. España., 28/05/2021 - 21:56

El VALOR PEDAGÓGICO de los JUICIOS y la prisión.
Me llena de ORGULO ver que el ESTADO DE DERECHO ESPAÑOL funciona bien, y que los 'cantamañanas' como Puigdemont o La chica de la Cup ( no recuerdo su nombre ), tengan que vivir en Bélgica y Suiza respectivamente, es también un motivo de satisfacción.

#4 Benet S., Barcelona, 28/05/2021 - 19:57

Aquest sempre exercint la seva veritable vocació de mercenari, que consisteix en rendir pleitesia al mandatari de torn. En el passat es va abraçar als sedicisos i veient que li perillava l'ofici i el benefici va canviar de bàndol amb aquella celebre frase que va enternir al Tribunal: "teniem un pla per detenir el Govern", la necessitat obliga...

#3 gurguri, barcelona, 28/05/2021 - 19:53

Pese a lo que dicen cuatro descerebrados independentistas, los catalanes de bien tenemos que respetar a todas las policias que estan para protegernos.Además se obtienen mejores resultados incluso con el terrorismo si MOSSOS, POLICIA y GUARDIA CIVIL pueden trabajar con buen ambiente coordinados.

#2 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 28/05/2021 - 18:17

Imagino que "ha visto las orejas al lobo" y se ha dicho "mejor no tentar la suerte una segunda vez" Por lo demás, la justicia ha hablado (nos guste más o nos guste menos) y ha sido restituido. Ahora, como he dicho, debe pensar y actuar como policía (sujeto al estado de derecho y a la Constitución) y no como político. Debe estar al caer su cese.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/05/2021 - 18:08

Fixeuvos que facil es veure mutar les adhesiones inquebrantables a un desclassat i arribista professional. Encara el veurem donantse cops al pit cantant a voz en grito el Soldadito Español imitant la Nuria de Gispert el Dia de las Fuerzas Armadas del 2015 al Palau de la Musica

Com diu un amic meu Catalunya es divertida si te la sua tot una mica