Publicitat
Societat · 22 d'Octubre de 2021. 15:34h.

Trapero: "Sou molt bons"

"Avui és un dia per dir-nos que ens agradem"

Trapero: "Sou molt bons"

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha aprofitat el seu discurs durant el dia de les Esquadres 2021, celebrat aquest divendres, per lloar al cos policial. "Avui és un dia per mirar-nos al mirall, i sense prepotència, humilment, en veu baixa dir-nos que ens agradem", ha afirmat el major dels Mossos.

Trapero ha dit que "som una gran policia i sou uns grans policies". "Sou un molt bons mossos i mosses, caporals, sergents, sotsinspectors, inspectors, intendents i comissaris", ha afegit en el seu discurs.

"He vist el que un dia vaig somiar, un cos de policia orgullós de què és", ha afirmat Trapero. "Una policia transparent, transparència i rendició de comptes que assumim des de l'autoexigència i no necessàriament des de la imposició", ha manifestat.

Tot i això, Trapero ha dit que "podem ser millors, us emplaço a ser millors". "Podem continuar aquest camí per deixar un cos de policia a les properes generacions que esdevingui una de les institucions de referència al país", ha declarat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/10/2021 - 11:00

- Torrente: Nos hacemos unas pajillas?. Pero sin mariconadas...

#3 David, FOLGUEROLES, 22/10/2021 - 17:39

Hombre, mi cuñado Pako solo le pagó la minuta que correspondía por la defensa de su abogada. No hizo falta hacerle un rendevouz ni condecorarla por su trabajo, Claro, que mi cuñado, no era Trapero y la abogada, supongo, era más honrada.

#2 Very, V, 22/10/2021 - 16:42

Son una policía eficaz? Bueno, lo único que se les exige a los Mossos es que hablen catalan, y lo cumplen. Así pues... pueden darse por satisfechos

#1 Padel, Barcelona, 22/10/2021 - 15:55

Un particular sentit de l'humor.