Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 09:32h.

Travesses per substituir Manel Prat

Brauli Duart, Núria Aymerich i Joan Delort opten a dirigir els Mossos

Travesses per substituir Manel Prat

Els tres candidats

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, contempla tres opcions per a substituir Manel Prat com a Director General dels Mossos d’Esquadra. Es tracta de l'actual president de la CCMA, Brauli Duart -que ja havia estat a Interior-; Núria Aymerich -dirigent d'Unió i directora de l'escola de Policia de Mollet- i Joan Delort, policia i actualment a l'Ajuntament de Barcelona, segons informa El Periódico.

Brauli Duart, de 50 anys d'edat i llicenciat en Geografia i Història, és funcionari de la Generalitat des de l'any 1985, està considerat com un home molt proper al secretari general de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs. Durant l'últim govern de Jordi Pujol va tenir càrrecs destacats al departament d'Interior.

Per la seva banda, Núria Aymerich i Rocavert ha dedicat la major part de la seva vida laboral a l’empresa privada. En concret ha estat coach de MBA a EADA, va fundar i dirigir el Leadership Institut, empresa de desenvolupament del lideratge polític i empresarial, i també va fundar i dirigir l’Institut de Formació Empresarial ESEC. A més ha estat regidora de l’Àrea d’Economia i Serveis interns de l’Ajuntament de Sabadell del 1995 al 1999.

Finalment, Joan Delort és llicenciat en filosofia i lletres i té el diploma bàsic de criminologia. Va ser el cap de la policia local de Barberà del Vallès i de Sant Feliu de Llobregat, quan n'era alcalde Francesc Baltasar. També cap de la policia local de la ciutat de Girona, entre el 1986 i el 1997. El 1985 va començar a exercir de professor a l'antiga Escola de Policia de Catalunya (l'actual ISPC). També fou membre de la comissió tècnica de coordinació de les policies locals de Catalunya i assessor de l'Escola de Policia entre 1990 i 1992.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Apirant , MANRESA, 30/05/2014 - 01:57

Esto es para mear y no echar gota!!!! La directora del Institut de Seguretat Publica de Catalunya imputada por falso testimonio y prevaricación puede ser la nueva directora de los Mossos. Cada dia alucino más... ver www.policiacataluña.es DIMISIÓN ESPADALER Y AYMERICH

#15 IVAN, manresa, 30/05/2014 - 01:18

Esto es para mear y no echar gota!!!! la Directora del ISPC imputada por falso testimonio y prevaricacón en la escuela de policia puede ser la nueva directora de los mossos!!! vamos de mal a peor ver www.policiacataluña.es

#14 pulitia, Barcelona, 29/05/2014 - 20:47

El que te mes morro d'aquest tres "treballadors", es l'inefable Delort, arquetit de catamanyanes que viu al voltant de politics de perfil baix posant rentadores. Tot un fenomeno !.

#13 Papaluna, Barcelona, 29/05/2014 - 15:52

Ep! M'ofereixo per aquest lloc de treball. Garanteixo que el 90% dels problemes els acabaria ràpidament. No cobro molts diners i no milito en cap partit. Tinc un CV raonable i farcit d'éxits. Soc assertiu i ferm, a la vegada que empàtic (no confondre amb tolerant). Amb mi, Mossos i Poble anirien be

#12 Pere, Comarca Garraf, 29/05/2014 - 15:15

No, ha de ser amb nassos !!!
Amb valentia i ha d` haver fet el Servei Militar.