Publicitat
Societat · 27 d'Octubre de 2010. 09:40h.

Treball matisa que és una "tràgica mort"

La conselleria obre un expedient informatiu per saber si l'entitat "havia evaluat els riscos"

Treball matisa que és una "tràgica mort"

L'entitat bancària atracada

El departament de Treball comunica que "la consellera en cap cas ha volgut rebaixar l'homicidi comès per uns atracadors en una oficina bancària de Cambrils. És un assassinat i així ho ha considerat la consellera. En tot cas ha afegit que la mort, pel fet de produir-se en el seu entorn de treball, es considera un accident laboral mortal".

"En el cas de les entitats bancàries, els atracaments es consideren riscos laborals, que les empreses han de prevenir. Per això s'ha obert un expedient informatiu per saber si l'entitat havia avaluat tots els riscos i havia adoptat les mesures preventives corresponents", afegeixen.

"El fet de considerar-se accident laboral a efectes de la seguretat social té una protecció superior. Per això, dir rotundament que en cap cas s'ha volgut rebaixar l'assassinat a un accident laboral, sinó afegir un element més a aquesta tràgica mort", conclouen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 prohibidoprohibir, BCN, 29/10/2010 - 16:45

¡ Que politicos tenemos ! Desde luego nos los merecemos por que los hemos votado.
La Sra. Consellera debería preguntar al Conseller Saura, que medidas habían tomado los Mossos para prevenir los atracos y asesinatos.