Societat · 2 de Juny de 2020. 20:14h.

Treballadors de Nissan tallen l'entrada a Barcelona

Centenars de persones bloquegen l'autovia B23

Treballadors de Nissan tallen l'entrada a Barcelona

Treballadors de Nissan tallen la B23

Centenars de treballadors de les plantes de Nissan i de les empreses proveïdores han tallat aquest dimarts a la tarda l'autovia B23 a l'altura de la Diagonal en senyal de protesta pel tancament de les fàbriques catalanes que afectarà unes 23.000 persones entre llocs de feina directes i indirectes.

nissan2.jpg

La mobilització ha començat davant un concessionari de Renault a Esplugues de Llobregat, on els treballadors han empaperat i han llançat ous contra un punt de venda de l'automobilística francesa. Comissions Obreres considera que “això també va amb vosaltres” pel fet que Renault és soci de Nissan i serà la que es quedi amb el mercat europeu un cop es faci la reestructuració empresarial.

Posteriorment, la plantilla s'ha dirigit fins a la B23 -una de les principals entrades a Barcelona- amb crits de “Nissan, prou mentides”, “exigim un futur real” i “guerra, guerra, guerra”. Els treballadors han bloquejat la carretera durant uns minuts i els sindicats avisen que “Nissan està en guerra”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pere, Barcelona, 06/06/2020 - 08:21

Y porque no van a tocar los webs a casa del pedorro o de la colau.
RECOGEN EL FRUTO DE SUS VOTOS.

#7 Sindicatos vendidos al nazionalismo, BCN, 03/06/2020 - 16:26

En vez de cortar carreteras y joder a los de siempre, podrían ir a quemar neumáticos delante del domicilio de los que han estado jugando con su pan. A casa de los de las ocurrencias con el diésel, a casa de los que abogaban por el fin de la industria del automóvil, a casa de los que han hecho que las empresas salgan pitando de Cataluña.

#6 luis, barcelona, 03/06/2020 - 12:02

Si han cortado un acceso a Barcelona, tenían que haber invitado a Torra para hacer bulto. No seria la primera vez que interrumpe la circulación

#5 Pere, Girona, Spain, 03/06/2020 - 08:40

Els indepes tasten la seva pròpia medicina: protestes, talls de carreteres, llançament d'objectes, insults, etc

Deuen estar encantats

Love democracy, no ??

#4 Daniel, Tokio, Texas, 03/06/2020 - 00:51

Hace un par de décadas Suzuki cerró en Jaen porque los trabajadores se ponían en huelga para recoger la oliva y cosas similares. Con los japoneses solo se funciona si hay seriedad.