Publicitat
Societat · 13 de Febrer de 2013. 14:22h.

"Treballaria sense contracte"

Un home demana feina a la plaça de Sant Jaume perquè "abans de llançar-me per la finestra faig això"

"Treballaria sense contracte"

L'home, mostrant els cartells

Un home de 52 anys, casat i en atur des de fa dos anys, porta unes setmanes demanant feina a la plaça de Sant Jaume i protestant d'"aquest sistema laboral totalment injust". "Treballaria sense contracte. Només per menjar i transport", exposa en un dels cartells que mostra als vianants.

En una entrevista a e-notícies ha manifestat que "abans de llançar-me per la finestra faig això" i ha explicat que "legalment estic sense feina des de fa dos anys i il·legalment -en negre- ha baixat fa cosa d'any i mig".

L'home, que parla anglès i es dedica a temes comptables, fiscals i informàtics; afirma que subsisteix amb el sou de la seva dona i l'ajuda dels seus germans. "Fins ara he tirat endavant amb 426 euros que donaven d'ajuda familiar però sembla ser que només són 11 mesos i s'ha acabat", lamenta.

Finalment, ha assenyalat que la corrupció a l'Estat espanyol "és molt greu". "A tots els països existeix un nivell de corrupció, però no aquest tan alt" ja que "va des de la corona fins a baix de tot".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Barcelona, 14/02/2013 - 10:55

Mai vaig demanar cap contracte, perquè sempre he confiat en la meva vàlua i la qualitat i rendiment de la meva feina. Quan he constatat que rendia per massa més del que em donaven, he trobat un lloc millor pagat pel que m'he fet valorar. Ara confien massa en sindicats i contractes i indemnitzacions

#1 Jos, VNG, 13/02/2013 - 17:07

És lamentable el que molta gent ha de passar. I mentres tant els polítics en el seu món.