Publicitat
Societat · 10 d'Abril de 2022. 13:11h.

Trenta minuts a les fosques en un tren

Els passatgers han d'aturar una baralla dins del comboi

Trenta minuts a les fosques en un tren

Un tren s'ha quedat aturat a les fosques aquest diumenge al matí, entre les parades de Sants i Plaça Catalunya de Barcelona. L'incident ha estat provocat per una "averia tècnica" segons fonts oficials de Renfe.

Alguns passatgers han pogut gravar vídeos de la situació dins dels vagons del tren que, posteriorment, han fet arribar a e-notícies. L'aturada ha provocat retards de 30 minuts a les línies R1, R3 i R4.

Una usuària ha denunciat a través de Twitter la situació i ha explicat que han hagut d'aturar una baralla dins del comboi. "Estic en un tren totalment a les fosques, aturat al mig d'un túnel, amb les portes bloquejades i amb dos nazis i un ucraïnès enganxant-se. Això sí, Rodalies, ni un seguretat ni revisor ni ningú per part vostra. Molt bé", ha manifestat.

"Estic flipant. Els propis passatgers hem hagut de parar la baralla, trucar a la policia i aguantar tot aquest lio a les fosques", ha explicat en una nova piulada, en resposta a la publicació anterior.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#2 Un vallesà, a prop de BCN, 10/04/2022 - 13:44

Espanya, inclosa la comunitat autònoma de Catalunya, és un autèntic FEMER on si no es purga urgentment acabarem tots malament.
A les properes eleccions, sense cap dubte, CAL ANAR A VOTAR.

#2.1 Rebel in the FDG, PALAMORTS, Catallufa., 11/04/2022 - 09:54

A votar que?? Els mateixos gossos amb diferent collar, per que després les maquinetes de INDRA, DOMINION i SCYTEL posin al qui més li sembli convenient a qui les paga?? Que no veieu que tots estan manegats per els mateixos i que tot plegat es un circ??

#2.2 Un vallesà, a prop de BCN, 11/04/2022 - 12:30

Responent a "Rebel in the FDG".
Anar a VOTAR a qui vulgui que Espanya deixi de ser un país trencat i venut per complert al "buenismo progre".
Votar a qui tanqui l'aixeta a la despesa en tonteries,
a qui valori la MERITOCRÀCIA,
a qui expulsi els paràsits,
a qui dignifiqui la família,
a qui agilitzi la creació d'INDÚSTRIA, etc.

#2.3 Rebel in the FDG, PALAMORTS, Catallufa., 11/04/2022 - 12:54

I qui son aquests que faran tot aixó que vostè aquí exposa?? Per que si son tots aquests, o algun d' aquests que l' altre dia van aplaudir amb força i alegria al criminal genocida que va posar en Soros, l' Obama, The Biden's Family i el clan dels Clinton a Ucraïna, ja podem plegar... No s' en salva ni un...

#2.4 Un vallesà, a prop de BCN, 11/04/2022 - 13:29

Responent a "Rebel in the FDG".
El temps, tard o d'hora, demostra realment com és cada partit polític.
Només és qüestió de temps i deixar que toquin una mica de poder.
Llavors es pot veure com és cada partit polític.
Per això s'ha d'anar a VOTAR i donar un mínim de confiança.

#2.6 Rebel in the FDG, PALAMORTS, Catallufa., 11/04/2022 - 15:31

Em fa l' efecte que ja ha quedat més que demostrat... I més quan el vist i plau el donen les Maquinetes de INDRA, DOMINION i SCYTEL, i els perjudicats per aquestes callen i otorguen...

#1 Marc de Vich, Vich, 10/04/2022 - 13:29

Los políticos están desviando la inversión en soterrar las vías en Moncada y Sant Feliu Ll., cuando el dinero debería de dedicarse a mejorar la red ferroviaria y que fuese el tren mucho más rápido, eliminar cruces de vías, menos tiempos intervalos de seguridad. Los pasos en poblaciones aéreos y peatonales a pie de calle