Publicitat
Societat · 28 de Novembre de 2020. 20:40h.

Tres anys i mig de presó per agredir un mosso

Els jutges consideren provat que va colpejar amb un bastó de fusta un agent a la barbeta en les protestes davant el Parlament

Tres anys i mig de presó per agredir un mosso

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys i mig de presó un jove de Vilafranca del Penedès acusat de colpejar un agent dels Mossos d'Esquadra durant els aldarulls que van tenir lloc durant el primer aniversari de l'1-O al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El tribunal considera l'activista Adrián Sas responsable d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i lesions, fet pel qual li imposa una indemnització de 2.000 euros per indemnitzar l'agent així com una multa de més de 720 euros.

La sentència considera provat que el jove era a la manifestació al parc de la Ciutadella l'1 d'octubre del 2018 i que va colpejar amb un bastó de fusta un Mosso d'Esquadra a la barbeta mentre l'agent evitava que es desmuntessin les tanques que protegien el Parlament. L'Audiència de Barcelona també detalla que posteriorment, l'acusat va colpejar amb el bastó al mateix agent a la mà dreta quan aquest es trobava a terra.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Els timats, Girona, 29/11/2020 - 10:29

En pocs anys s'ha anat formant un jovent a base d'slogans, frases pseudo patriótiques, enganys, promeses de doblar sous, viatges a Itaca i gelats de poste que ha donat uns resultats formidables per aquells que viuen de les institucions i els càrrecs corresponents que segueixen. El f et és que uns viuen d'alló més be i els babaus van a la presó.

#7 Facholin, Barcelona, 29/11/2020 - 08:43

Pero que tontos son estos cdr. El que les invito a apretar en casa calentito con 92.000 euros anuales y ellos con carcel y multas. Jajajajajaja

#6 F. Lameras Bene, Puigerdà, 29/11/2020 - 08:06

Si hubiera justicia según mi parecer por mucho que quepa o cupiera un recurso, debería entrar en prisión ya salvo que haya ya estado que la noticia no dice nada al respecto.. Y haciendo gala a su apellido, pero con la o en vez de la a, habría que verlo en un chabolo propio o ajeno, con otros reclusos en plural, con un bastón de ese tipo u otros.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2020 - 00:14

Aixo li ha pasat per apretar tal com li havien manat.

Amb 92.000 lucas de pensio vitalicia que li pagaran religiosament a ell mentre visqui, a la seva vidua i als seus fills els apretats.

Com molt saviament deia la meva avia Gertrudis : Si hi ha timadors es perque hi ha timables. D´aixo viuen

#4 Telamarinera , Vng, 28/11/2020 - 22:40

Reforma del codigo penal!!! O mejor amnistía ..