Publicitat
Societat · 26 d'Agost de 2019. 09:17h.

Tres exmenas en el top ten dels delinqüents més detinguts

Nou dels deu primers són estrangers

Tres exmenas en el top ten dels delinqüents més detinguts

Chakir El Homrani

Tres exmenas formen part del top ten dels delinqüents reincidents més actius de Barcelona entre l'1 de juny i el 18 d'agost. El rànquing que publica La Vanguardia el lidera un algerià de 18 anys detingut catorze vegades, que acumula vuit detencions per delictes de furt, i sis per robatori amb violència i intimidació.

El jove formava part del grup de menors migrants no tutelats que va arribar l'any passat a Barcelona i que recentment va arribar a la majoria d'edat, per la qual cosa ha deixat d'estar sota la tutela de la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (Dgaia).

El segon també és un exmena, té 28 anys i va néixer al Marroc. En aquell mateix període ha estat detingut en onze ocasions i la seva especialitat és el robatori amb força, a més del tràfic d'estupefaents, i un robatori amb violència figura en el seu historial.

Algèria és el país d'origen del tercer delinqüent que encapçala el top ten dels reincidents aquest estiu. Amb 19 anys acabats de complir ha estat detingut aquest estiu deu vegades, totes in fraganti per delicte de furt i en una ocasió per robatori amb violència a Ciutat Vella. El segueix un altre compatriota menor d'edat, amb 17 anys, migrant tutelat per la Dgaia, i que en sis ocasions va ser detingut per furt i en unes altres quatre per robatori amb violència.

També amb deu detencions aquest estiu, un bosnià de 39 anys ocupa el cinquè lloc de la llista. En el seu historial delictiu hi consten dos robatoris amb força, tres robatoris amb força però a l'interior de vehicles, un furt i quatre detencions per tràfic d'estupefaents. El sisè és un italià de 37 anys, també amb deu detencions per robatori amb força, furt i estafes.

Un cubà de 34 anys ocupa el lloc número set amb nou detencions per furt i dos robatoris amb violència i intimidació. El següent és un marroquí de 18 anys especialment violent amb nou detencions per robatoris amb violència i intimidació i la resta per drogues.

Al novè lloc hi figura un espanyol de 35 anys, arrestat en nou ocasions aquest estiu a Barcelona per robatoris amb força i robatoris a l'interior de vehicles. I en la desena posició hi ha el delinqüent més veterà de la llista, un algerià de 56 anys a qui en aquestes onze setmanes han arrestat vuit vegades.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#26 Flanagan , Tabarnia city, 26/08/2019 - 20:33

Eso importa un cagarro, lo importante es seguir facturando 155 euros/día por mena, pedazo de hotel oiga.

#25 Barretina a rosca, Black hole, 26/08/2019 - 19:07

¿Para cuando se empieza a distribuir el kit del "apuñalao" por parte de la Guardia Urbana y los Mossos?

#24 A., Barcelona, 26/08/2019 - 18:47

S'enrecorden d'Al Pacino a Scarface? El precio del poder la varen traduir. Castro anava buidant les presons de Cuba i els americans els acollien com a "refugiats". Necessitem una immigració no racista però controlada i que torni a "els mals elements" a casa seva. No fer això farà que ens exploti el cocktail en pocs anys.

#23 gurguri , Barcelona , 26/08/2019 - 17:05

La ley permite expulsar a los delincuentes multireincidentes,9 de 10 son extranjeros y menas.Aqui los políticos no quieren una Barcelona habitable, hacen negocio con los menas

#22 joan, manresa, 26/08/2019 - 17:00

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--¡¡Viure per veure...!!!D'aquesta llista de "perlas" de la delinqüència,dels 10 primers i en el nº.9,un espanyol,la resta "visitants acollits..".Estem tots bojos o qué...??? Estem fen el pa-noli i els nostres polítics viuen en altre galàxia...?.Vinga tots a saltar d'alegria.¡Que b