Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2013. 16:56h.

Tres incidents al barri mataroní de Rocafonda en quatre dies

L'Ajuntament diu que no tenen res a veure amb el Ramadà

Tres incidents al barri mataroní de Rocafonda en quatre dies

Un parc al barri de Rocafonda de Mataró

Els barris mataronins de Rocafonda i El Palau ha patit tres incidents en quatre dies arran d'una intervenció policial dels Mossos d'Esquadra, que va culminar amb la detenció dos membres de la comunitat magrebina, el passat 1 d'agost. La Policia Local, el diumenge dia 4, es va veure involucrada en un altre episodi davant la mesquita del barri, segons han confirmat fonts municipals.

L'Ajuntament de Mataró, en un comunicat signat pels grups municipals de CiU, PSC i PPC, ha indicat que els fets es van iniciar "arran d’una intervenció policial que volien realitzar en un carrer del Palau el passat dijous 1 d’agost i que van cloure l’endemà amb la detenció de dues persones per aquests incidents".

Al text també s'ha assenyalat que hi va haver "un tercer detingut per un robatori en un domicili". Aquestes detencions van derivar en "concentracions davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra el divendres a la tarda i posteriorment davant el Jutjat de guàrdia el dissabte al matí quan els detinguts van ser posats a disposició judicial".

"Diumenge a la tarda es va produir un altre episodi amb la Policia Local davant la mesquita de Rocafonda", han afegit al comunicat.

Alhora, han remarcat que "aquests fets ocorreguts no es poden relacionar amb la celebració del Ramadà que finalitza avui. Els grups municipals han manifestat el seu compromís en seguir treballant en favor de la convivència a la nostra ciutat".

El comunicat de la junta de portaveus ha coincidit en "donar suport a la tasca de les forces de seguretat, com a representants de l’autoritat democràtica, perquè puguin seguir treballant per garantir la seguretat i convivència a tots els carrers de la ciutat de Mataró, donant així suport a l’agent que va haver de ser atès hospitalàriament per aquests fets".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#16 vecino de la mezquita, Terrassa, 09/08/2013 - 13:06

Tienen toda la razon del mundo,el ramadan no tiene nada que ver,ellos se comportan asi todo el año
por muchas horas que le dediquen a la oracion,no se lllbra ninguno,por una u otrs causa todo son problemas,robos,incivismo,falta de integracion,y los que no DEDICACION EXCLUSIVA PARASITARIA AL REZO

#15 Eusebi, Barcelona, 09/08/2013 - 09:56

No crec que a tota aquesta gent que supediten la seva vida diaria a la religió sels hagi de permetre a la nostra societat. Si volen resar que ho facin a casa i si no van a la feina per la religio=AL CARRER! Altra cosa es que estiguis malalt.Sino mireu el xinesos, ni religio,ni mesquites,fan la seva

#14 Joan, Morulada (abans IGUALADA), 09/08/2013 - 07:16

Fins quan ho haurem d'aguantar aixo???
A sobre que els mantenim, no es volen integrar.
El que necesita ESP i CAT es uns quants Angladas, i fotre fora del pais TOTS els magrebins, que son els mes conflictius, aixo va cada dia a mes

#14.1 Las cosas son como son, bcn, 09/08/2013 - 09:33

Joan "A sobre que els mantenim, no es volen integrar"

Una cosa es que haya problemas con los árabes y otra que los estemos manteniendo. A quienes verdaderamente estamos manteniendo es a los comeollas enchufados y subvencionados por la Generalitat y esos son casi todos catalans, catalans, catalans.

#14.2 pepe, andorra, 09/08/2013 - 15:46

catalans, catalans, catalans, muy bien dicho, chaval, y la mayoria de ellos nada musulmanes, al revés totalmente judíos sionistas y CiUnistas.

#13 Núria, Vallès Occcidental, 08/08/2013 - 22:18

Ah, doncs a Egipte els ianquis i la seva minyona israeliana han donat un cop d'Estat a través de l'exèrcit egipci titella, finançat, armat i corrumput pels sionistes, i ningú no diu ni mitja paraula.

#13.1 Núria Autèntica, Vallès Occidental-Occidental, 08/08/2013 - 23:02

Suposo que el lector atent veurà sense cap mena de problema que aquesta Núria multinick no té res a veure amb la dels comentaris #1,

#2
i #3
d'aquesta notícia, que sóc jo, per cert...

#13.2 Núria Autèntica, Vallès Occidental-Occidental, 09/08/2013 - 11:53

És més, a Egipte els jueus no hem fet cap cop d'Estat sufragat pels Estats Units I Israel. L'expresident Mursi ha estat foragitat del poder mitjançant unes eleccions lliures. Llàstima que només hagin pogut votar (amb les metralletes, amb un centenar d'assassinats diaris) els nostres militars.

#12 Lleidata, Lleida, 08/08/2013 - 21:07

En lleida este domingo agredieron a la guardia urbana. A patadas y mordiscos .al final esto terminará muy muy mal.seria mejor que gc cnp mossos plc y fas ,se pongan de acuerdo y empiezan a repatriar .o saldremos mal parados todos.

#12.1 JAVI, BARCELONA, 09/08/2013 - 13:50

Si, tienen razón, y hay que hacerlo rápido.
Además a ver si de una vez la prensa informa a la ciudadanía de LA REALIDAD, ya que no tienen ni idea del comportamiento y manera de actuar de estos animales.
Gracias.

#12.2 Expulsión ya!, Valle de Arán, 09/08/2013 - 14:20

Pues como no votes Anglada y su Plataforma Per Catalunya lo llevas claro.

Vaya manera más tonta de tirar un voto útil votando a CIU; PPc, ERC,PSC, SI, ICV...

#12.4 Núria, Vallès Occidental, 09/08/2013 - 15:01

Javi, tens tota la raó, però la premsa sí que sap el que passa. Ara bé, el que diem en aquests fòrums no es pot dir per la tele en "prime time" perquè esclataria tot. I potser, ben mirat, no aniria malament que passés, perquè almenys s'acabaria la farsa que hi ha muntada...

#12.5 Núria, Vallès Occidental, 09/08/2013 - 15:50

És més, el que diem en aquests fòrums és un secret que només queda gravat pels serveis (gens islamofeixistes ni odiadors d'Occident, eh) dels sionistes de la farsa muntada per la NSA, la CIA i el Mossad.

#12.6 Núria 12.4 (per sort diferent del troll 12.5), Vallès Occidental, 09/08/2013 - 17:55

Ai, Núriatroll #12.5...

veig que no t'has pres la til.la i que continues empastifant tots els comentaris que envio. He d'admetre que, malgrat no estar d'acord amb tu, en absolutament res, admiro la, ehem, fermesa de les teves conviccions. :-)