Societat · 15 d'Abril de 2015. 08:32h.

Trias diu en un acte de Nous Catalans que "sou el futur"

“Durant molts anys gent que va venir d'Andalusia, d'Extremadura, Múrcia, Galícia, van construir Barcelona i Catalunya, i els hi devem moltíssim, el futur sou vosaltres"

Trias diu en un acte de Nous Catalans que "sou el futur"

Trias, amb immigrants, durant l'acte de Nous Catalans

L’alcalde de Barcelona i candidat de CiU a la reelecció, Xavier Trias, ha participat en acte de precampanya organitzat per la Fundació Nous Catalans i ha destacat la importància d’anar teixint complicitats amb els immigrants perquè considera que “sou el futur”.

Trias ha recordat que “durant molts anys gent que va venir d'Andalusia, d'Extremadura, Múrcia, Galícia, van construir Barcelona i Catalunya, i els hi devem moltíssim, el futur sou vosaltres, un milió i mig de persones que heu vingut de tots els indrets del món. Sou el futur, els nostres fills/es es casaran amb filles vostres, això és un canvi espectacular, depèn de nosaltres fer una ciutat i un país millor”.

L'alcaldable ha indicat que “en quinze anys, ha vingut un milió i mig de nous catalans, i ara hem d'anar junts i ser capaços que aquest país es generi il·lusió siguem capaços de viure, de gaudir-lo i de dir on el fem anar, com el fe manar, aquesta és la transformació de Barcelona”.

També ha remarcat que “hem de ser capaços d´anar junts i transformar la ciutat amb gent de cultura, religions, colors, sensibilitats diferents, hem de buscar complicitats, i es troben de moltes maneres, al barri, l'escola, als clubs associacions, entitats”.

L'alcalde de Barcelona ha acusat el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, d’“encendre mistos contínuament”. “No li feu cas, ningú li ha de fer cas aquest senyor, deixem tranquils als ministres. Dediquem-nos a fer la nostra feina, demostrem que som acollidors, s'ha preguntat qui és català? El que viu, treballa a Catalunya i ho vol ser”, ha afegit.

El director de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, ha dit “se sent orgullós de la gentada que ha participat en l'acte -unes 200 persones-. En un moment en el qual hem rebut atacs absolutament injustificats, s'han dit moltes mentides des del Govern Espanyol, des del Ministeri d'Interior, sobre la Fundació i el procés de sumar o barrejar que s'està fent a Catalunya”.

“No vull ser mal pensant, però si aquesta suma no l’estiguéssim fent en una clau de catalanitat, segurament que ens deixarien tranquils, aquesta tasca l'està fent molta gent a Catalunya, s'està fent en clau de catalanitat Ministre de l'Interior, i orgullosos, Catalunya és un sol poble, no deixarem que divideixi Catalunya”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#22 Carlos Gomez, Bcn, 16/04/2015 - 23:37

Home.
Com l´amic Chavi tingui que expresar.se en urdu estem ben fotuts.
Si als 7o anyets fent pais encara no es capaç gairebe de parlar un catala minimament inteligible haura de canviar aquest figuants pakis que ha tret a la foto per uns altres de Albasete.
Aquest home es la ostia.

#21 Josep Pagès i Canaletade CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 15/04/2015 - 20:14

XAVIER TRIAS Alcalde de Barcelona te molta POR de perdre el enorme SOU que cobra cada mes no poguer anar mes en cotxe oficial Que hasta paga Diners Publics ala FERIA DE ABRIL deBARCELONA hi tambe esfa la Fotografia amb els pensa aixis el votaran a el NO es mès Tonto porque no se entrena no

#20 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 15/04/2015 - 15:05

NOSolament es Xavier Trias que fa aquestes Tonterias de ferse fotografias amb Immigrants JUNQUERAS Li fa la competencia El Lider de E.R.C. Molt pitjor el ba entrar en una MESQUITA dels Islamistes per ferse la Fotografia amb els Manda huevos que faixin aixo No es faixin fotografias amb aturats

#19 Jordi Tallaferro, Barcelona, 15/04/2015 - 13:58

No aclareix si a Catalunya parlarem Urdú, àrab o català a més del castellà i el xinès. Cal que ho digui tot.

#18 luis, barcelona, 15/04/2015 - 13:55

Nunca como aquí, es tan valido aquello de...
MANDA H..OS