Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2012. 21:41h.

Trias és "molt probable" que vagi a la 'mani' sobiranista

L'alcalde de Barcelona creu que "el govern d'un país probablement no està per encapçalar manifestacions"

Trias és "molt probable" que vagi a la 'mani' sobiranista

Xavier Trias, durant la Feta Major de Sants

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha dit que és "molt probable" que vagi a la manifestació de l'Onze de Setembre. La decisió la prendrà dilluns. En canvi, ha considerat que el Govern no hi té perquè anar-hi.

"No tots han d'anar-hi. El govern d'un país probablement no està per encapçalar manifestacions, però un ajuntament crec que està cridat a anar a una manifestació. Almenys el que sí que faré és demanar a la gent que hi vagi", ha remarcat.

El dirigent nacionalista ha reclamat que la marxa sigui "el màxim d'unitària possible", durant la seva visita a la Festa Major de Sants. També ha defensat que els lemes de la manifestació no tenen perquè ser "uniformats".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 joan, Manresa, 25/08/2012 - 19:20

El Casal,19,15 h..--Cal fer-ho i es de justicia ..,Sr.Trias..,cal...,i no a titul personal...,sinó amb tot bel pes politic que comporta el cárreg...,axó no es una manifestació qualsavol...,i no val escabullir-se...,o som o no som.,vosté i Vostés (CDC i Unió) trien...,pro compte després no es quex

#7 spanish, Madrid, 25/08/2012 - 16:55

Trias ? y a quien le imprta si vas o no ? muy probable ? joder.......se lo jugaran a los dados o que ?

#6 javier, barna, 25/08/2012 - 15:42

El millor que prodries fer Trias és netejar els carrers de Barcelona que fan fàstic

#4 Eduard Punxet, Reus, 24/08/2012 - 23:32

Aquest senyor era el president del grup parlamentari català (CiU), al congrés dels diputats, que aquest va ajudar PP-PSOE a aprovar la llei per a il·legalitzar partits polítics?
Quan els il·legalitzin per simular ser independentistes (per captar vots) me n'alegraré.

#3 Pimpollo, Vic, 24/08/2012 - 22:24

Revelador.... Lo que haga o deje de hacer el alcalde de BCN no interesa (a juzgar por la escasez de comentarios que acompañan a la noticia) a nadie!