Publicitat
Societat · 19 de Març de 2014. 13:43h.

Trias i Millet sopaven plegats a l'estiu

L'alcalde de Barcelona diu que "ajudar el Palau és una obligació que té qualsevol ciutadà de Catalunya”

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha reconegut aquest matí que manté una relació d’amistat amb l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, des de fa uns anys. Fins i tot ha assegurat que cada mes d’agost “sopava a casa de Millet”. A més, Trias ha dit que quan estava al Congrés dels Diputats sempre havia intentat ajudar el Palau, atès que “és una obligació que té qualsevol ciutadà de Catalunya”.

Xavier Trias ha declarat com a testimoni aquest matí a l’Audiència de Barcelona en relació a les suposades irregularitats en la tramitació urbanística d’un hotel del Palau que no es va construir. L’actual alcalde ha reconegut que en aquell període es va reunir amb Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, en què li van explicar el projecte de construir un hotel.

Trias ha dit sobre aquesta trobada que el seu grup municipal, que el 2006 estava a l’oposició, “estàvem a favor que es fes l'hotel i l'única discussió era que el projecte mantingués la façana i que no es construís un aparcament subterrani per sota l'hotel”. Fins i tot ha repetit en diverses ocasions que “no estem en contra que es facin hotels”. A l’entrada de l’Audiència, una ciutadana li ha preguntat a l’alcalde “quan pujarà vostè com a imputat?”.

Trias, en arribar al jutjat
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 narcisa, Bes, quines coses de Triar, 20/03/2014 - 12:46

digue'm amb qui vas i et diré què Trias.

#15 joan, BCN, España, 20/03/2014 - 11:36

Como catalán no me siento obligado a pagar las francachelas de pijos en el Palau.

#14 Nana Cid, Tarragona, 19/03/2014 - 21:47

Acusatio manifesta..
Sr. Trias: la autbobligación autoimpongásela Ud. para si mismo, hágame el favor pero no obligue en nombres de ideales del imaginario catalán a nada.Debería Ud. ayudar a sus conciudadanos que viven en Barcelona, dado que el Palau, el Liceu, alimenta el alma pero no el cuerpo.

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/03/2014 - 19:58

Trias quiere mucho a Millet y le está agradecido. Antes de las Municipales 2007 el Palau pasó pasta a la Trias Fargas, cuyo director gerente, Antoni Vives ahora regidor en Les Corts, era también director de su campaña electoral. En fin, es lógico que quieran separarse de España y su Justicia.

#10 Kropotkin, Vic, 19/03/2014 - 18:41

Versión de un estelado adoctrinado: Es que los dos eran de la FAES y de la caverna medática de Madrit, que nos roba, nos insulta, nos humilla y nos desprecia. Buaaaa, buaaaaa,...