Societat · 24 de Maig de 2016. 11:53h.

Trias pagava 5.000 euros al mes als okupes de Gràcia

Colau revela que ho va fer "sense comentar-ho a ningú”

Trias pagava 5.000 euros al mes als okupes de Gràcia

Pintades en un quiosc

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en declaracions a El món a RAC1, ha reconegut que “els fets d'aquesta nit són rebutjables. Rebutgem qualsevol forma de violència. Els veïns de Gràcia no es mereixen aquestes destrosses que no porten a enlloc. Però també ens hem de preguntar què hi ha darrere d'això”.
 
"L'Ajuntament no intervé en el desallotjament. Però no ens en desentenem”, ha reamrcat, a més de considerar que “hem de fer al màxim possible perquè no hi hagi locals buits”. També ha carregat contra l’anterior alcalde, Xavier Trias, a qui ha retret que pagu´s el lloguer als okupes.
 
"S'apropaven les eleccions, intueixo que això tenia una certa relació, i el consistori anterior va decidir pagar un lloguer sense parlar-ho amb ningú, sense parlar amb els ocupants. Pagava 5.500 euros al mes perquè no hi hagués un desallotjament. Però no ho va comentar a ningú. Entenc que ho van fer per no tenir problemes, no hi hagués soroll”, ha criticat.
 
L’alcaldessa ha explicat que ”vam parlar amb els propietaris i els ocupants, que es van emprenyar quan ho van saber. Ens vam posar d'acord amb la propietat per finalitzar aquest contracte”. "No és propietat de l'Ajuntament aquest local. Ells mateixos van dir que no estaven d'acord amb aquest lloguer desorbitat. Nosaltres els hem ofert buscar un espai alternatiu perquè la part d'activitat social i cultural es pugui fer”, ha sentenciat.

Colau i Trias, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Destileria, Sant Patumet, 28/05/2016 - 01:26

Sr. Trias... cuando Cataluña sea independiente, nombran un ministro okupa, asi tendran siempre paz social. Venga, hombre, no me jod....

#24 Narcís, BCN, 25/05/2016 - 16:43

Ara resulta que els veïns ho sabien(a mi m'ho van dir ja fa temps els de la pastisseria del davant i altres) i els okupes no? Vinga!

#23 solución, Alella, 25/05/2016 - 14:01

Debería continuar pagándolos, pero ahora de su bolsillo.

#22 no hi ha dret , Barcelona, 25/05/2016 - 04:23

Si jo fos de la PAH, arà no hem mouría del davant del domicili d´en Trias o de la seu de CDC. Quantes families hauriem evitat de esser desallotjades amb 5.000 euros al mes ???

#21 DaniD, Barcelona, 25/05/2016 - 01:04

Amb els diners dels que paguem impostos, CiU i Trias pagaven als especuladors de la immobiliària perquè okupessin els que no paguen impostos.

Els governants inútils del país maltracten la classe mitjana, especialment a Catalunya amb els nEcionalistes, de necis (aíxí em sentiria si hagués votat CiU)