Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2015. 21:20h.

Trias posa com a exemple la FECAC

L'entitat guardona l'alcalde de Barcelona

Trias posa com a exemple la FECAC

L'alcalde, rebent el premi

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest dissabte a l’acte de lliurament dels Premis de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Catalunya (FECAC), atorgats en el marc de les XXXI Jornades commemoratives del Dia d’Andalusia.
 
L’alcalde, a més, ha estat guardonat amb el Premi Socio-Polític de l’entitat, que li ha estat lliurat pel seu president, Daniel Salinero. A l’entrega també hi ha assistit el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, i la directora de Relacions Institucionals i Ciutadanes, Montse Martín.

L’alcalde, que ha agraït el premi i ha felicitat la resta de guardonats, ha destacat l’aportació de la FECAC en la vertebració del model de convivència de Barcelona i Catalunya i en la consolidació de la seva societat plural.

“La FECAC us ajuda a tenir presents els vostres orígens i us converteix en ambaixadors de la cultura andalusa a Catalunya, i al mateix temps ambaixadors de Catalunya a Andalusia”, ha dit Trias als assistents, i els ha donat les gràcies per la seva tasca i la seva contribució a construir una Barcelona per a les persones.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jordi, l'h, 22/02/2015 - 23:15

dèu n´hi do ,Xavier!!!!

#5 angelito, barcelona, 22/02/2015 - 17:08

Este es capaz de arrancarse por sevillanas, con tal de que le vote algún andaluz agradecido.

#4 Tirant, bcn, 22/02/2015 - 16:17

Quina vergonya, quina ignomínia ... El repartidor de subvencions i els que s'aprofiten d'elles (més el que roben ...) es llancen mútues lloances i floretes ... Vomitiu ...

#3 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 22/02/2015 - 07:37

TRIAS Home que la cagues de quin Exemple Parles de LA FECAC..Del seu Ex-president .GARCIA PRIETO Tan LLadre i Corrupta com Lordi Pujol i Felix Millet De este gran Ejemplo ens vols parlar ho de que la FECAC va dir se jodan las minorias FECAC li doneu molts diners públics per fer una festa privada

#2 Carlos Gomez, Bcn, 21/02/2015 - 21:45

Lo que hacen las elecciones.
El amigo Trias se ha vuelto flamencologo a los 69 años.
Claro que el hombre tambien se dio cuenta a los 67 que habia sido independentista durante toda su vida si saberlo.
El delay vital de este hombre es asombroso.
Y la ademas la senilidad suele hacer estragos