Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2013. 18:23h.

Trias trasllada el suport de Barcelona a la "ciutat germana" de Boston

L'alcalde barceloní titlla l'atemptat d'"acte insensat i imperdonable de violència"

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat per unanimitat una declaració conjunta de condol pels atemptats a Boston, on han perdut la vida tres persones. Xavier Trias ha enviat una carta al seu colega nord-americà, Thomas M. Menino, per traslladar-li el suport de la capital catalana.

"Volem traslladar el nostre suport a la ciutat de Boston, als seus ciutadans i als participants de la Marató per aquest acte insensat i imperdonable de violència”, ha indicat Trias. La ciutat nord-americana està agermanada amb la de Barcelona des de l'any 1983.

Segons l'alcalde barceloní, l'atemptat ha causat "indignació" a la ciutat i ha qualificat els fets de "terrible tragèdia". Alhora, ha insistit que la capital catalana, com Boston, "també promou l'esport i l'esperit ciutadà".

Per la seva banda, la tinent d'alcalde Maite Fandos ha llegit el text conjunt dels grups municipals. El document ha recordat que l'acció terrorista "no ha estat només un atac contra la seguretat física dels ciutadans de Boston i de tots els participants en la Marató, sinó també contra els valors que representa l’esport: la col·laboració, el compromís i, per sobre tot, la pau”.

"Volem mostrar el nostre suport a la ciutat de Boston i fer-los arribar el missatge encoratjador dels barcelonins, fent prevaldre el coratge per sobre de la violència i la germanor per sobre de l’odi”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat