Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2019. 18:00h.

Tsunami apunta al Barça-Madrid

Fa una crida a anar a Barcelona en una "jornada de mobilització"

Tsunami apunta al Barça-Madrid

Tsunami Democràtic ha fet una crida a anar a Barcelona el proper 18 de desembre, coincidint amb el Barça-Madrid que es disputarà al Camp Nou. En un comunicat, el moviment anònim que va néixer per donar resposta a la sentència contra els dirigents independentistes ha anunciat una "jornada de mobilització" i ha demanat "reservar-se la data i venir a la ciutat de Barcelona".

"Amb presos, exiliats, sense autodeterminació ni plenitud de drets fonamentals, no hi ha normalitat. El 18, el clàssic el jugarem tots" han avisat a través de les xarxes socials. "Tsunami Democràtic és conscient de la transcendència d'un partit com el Barça Madrid per als aficionats a l'esport. Amb tot, el moment polític, judicial i repressiu és excepcional. S'ha d'entendre que cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya" manifesten al comunicat.

"Tsunami Democràtic posa en marxa una jornada de mobilització pel 18 de desembre convidant tota la ciutadania a reservar-se la data i a venir a la ciutat de Barcelona" demanen. El moviment anònim, que va organitzar la protesta a l'aeroport del Prat i el bloqueig a l'AP-7, ja va demanar la setmana passada a Barça i Madrid en un altre comunicat que "permetin fer visible a les grades i al camp" el missatge 'Spain sit and talk' (Espanya, seu i parla).

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Coque, El centro de Tabarnia, 30/11/2019 - 17:12

Se juega en campo neutral (Zaragoza queda a mitad de camino de Barcelona y Madrid) y todo arreglado. Sinó a puerta cerrada

#3 Toni, Tabarnia, 30/11/2019 - 11:33

A puerta cerrada y punto.

#2 Antonio, Barcelona, 30/11/2019 - 08:20

Suspensión del partido y tres puntos para el real Madrid. Y si no.les gusta que abandonen la liga y Copa del Rey.

#1 A., Barcelona, 30/11/2019 - 02:20

Quins pesats...