Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2020. 21:40h.

Tsunami Democràtic no queda impune

Primeres declaracions pel tall de l'AP-7 a Salt

Tsunami Democràtic no queda impune

Tall a l'AP-7 a Salt

Les primeres declaracions judicials dels imputats pel tall de l'AP-7 a Salt (Gironès) convocat pel moviment independentista anònim Tsunami Democràtic el passat novembre han començat aquest dimecres a la tarda. El jutjat d'instrucció 3 de Girona ha citat a declarar entre aquest dimecres i dijous 24 imputats per un delicte de desordres públics després que l'acció organitzada a través de les xarxes socials bloquegés durant hores la infraestructura, impedint el trànsit de vehicles.

El moviment anònim que va néixer per donar una resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els dirigents independentistes va convocar un tall a l'AP-7 a l'altura de Salt el mateix dia que la gendarmeria francesa va desallotjar els manifestants que bloquejaven la mateixa via al Pertús, a França, molt a prop del punt fronterer amb Espanya.

El moviment anònim va emprar un aplicatiu mòbil per donar les indicacions per dur a terme les seves accions de protesta, com ja van fer amb l'ocupació de l'aeroport del Prat el mateix dia que es va fer pública la sentència.

Dos jutjats investiguen les mobilitzacions convocades pel Tsunami Democràtic a les comarques gironines que van bloquejar la frontera els dies 11, 12 i 13 de novembre passat tallant l'AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà) i a Salt. En el cas del tall a la Jonquera hi ha 196 persones investigades pels fets.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Flanagan, Tabarnia City, 03/09/2020 - 11:05

Va separatas,hoy a perder el día de curro por la causa,el pelucas os lo agradece tomando una de mejillones en su terraza con valtonic de cambrer.

#9 RASCA, Castelldefels , 03/09/2020 - 10:57

MANO DURA CONTRA ESOS TERRORISTAS CALLEJEROS.

#8 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 03/09/2020 - 10:00

¿ Y para cuando esta citada Madrenas, alcaldesa de Gerona, por el corte en el AVE el 3 de octubre de 2017? Salía fotografiada muy sonriente.

#7 Lluis, Barcelona, 03/09/2020 - 09:51

Amb aquesta colla de bandarres no caldria ni judici, atrapar-los i detenir-los al mateix dia del delicte, presó i judici ràpid amb consequencies de multes severes i si es declaren insolvents i son menors d'edat embargar els comptes dels progenitors, i responsable civil l'organització per la qual han delinquit, i després cap a treballs forçats

#6 Neferu, Barcelona, 03/09/2020 - 08:52

Es justo que estos imbéciles, exaltados e incívicos lazis, paguen por lo que hicieron , aunque ..qué pasa con quienes lo consintieron, con quienes no lo pararon, con quienes los arengaban con aquello de , "apreteu, apreteu, feu bé de apretar" a este mastuerzo MHP ¿no le van a pedir responsabilidades en estos hechos?