Societat · 18 de Desembre de 2019. 19:15h.

Tsunami s'apropia de l'efígie de Messi

El Barça retira caretes amb la imatge del jugador

Tsunami s'apropia de l'efígie de Messi

Membres de Tsunami Democràtic s'han apropiat de la imatge de Leo Messi repartint caretes amb el seu rostre abans del clàssic que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre. La seguretat privada del Barça ha requisat aquests elements per tal que sigui possible identificar el públic assistent a l'estadi en tot moment davant de qualsevol eventualitat.

Diverses persones han repartit caretes de Messi als aficionats que es dirigeixen al Camp Nou indicant que se les han de posar al minut 10 de cada part del partit "per cobrir els companys, perquè passaran coses". Les caretes de Messi incorporen els colors del Barça i de Catalunya amb les sis pilotes d'or que ha guanyat el futbolista.

Tsunami Democràtic ha denunciat que alguns agents de la seguretat del Barça ha requisat cartells amb el missatge "Spain sit and talk" que el moviment anònim havia repartit pels voltants del Camp Nou. En una piulada, Tsunami Democràtic ha animat als aficionats a denunciar-ho.

"Ens informen que el dispositiu de seguretat del Camp Nou està requisant algunes cartolines on es reclama diàleg. Us demanem que si detecteu aquesta informació, feu fotos o vídeos i els difongueu a través de Twitter amb l'etiqueta TsunamiDemocràtic" han escrit a la xarxa social.

87794-piulada.jpg

 

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Adrián, Barcelona, 19/12/2019 - 09:22

Anda que si al final Messi se enfada y decide marcharse... jajajajajajajajajajaja...

#2 Toni, Tabània, 19/12/2019 - 09:22

Deberíamos hacer todo como Messi y no hablar ni una palabra en catalán, seguro que así nos querrían mucho.

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/12/2019 - 22:00

Entiendo perfectamente que tsunami utilicé la imagen de Messi, dada su indiscutible catalanidad y la gran defensa de la utilización del catalá que siempre le ha caracterizado. Pura coherencia.