Publicitat
Societat · 2 de Juliol de 2019. 13:43h.

Turismofòbia d'Arran a la Pedrera

L'organització vinculada a la CUP desplega una pancarta contra el "turisme massiu"

Turismofòbia d'Arran a la Pedrera

Membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran, vinculada a la CUP, ha desplegat una pancarta aquest dimarts al matí des del balcó més elevat de La Pedrera, al centre de Barcelona, contra el turisme massiu.

"Ara mateix som a La Pedrera; el turisme massiu mata els barris, aturem-lo!", han anunciat a través de Twitter, on han publicat dues imatges de la pancarta amb el lema "Tourism kills the city" -"el turisme mata la ciutat", en anglès-.

L'organització anticapitalista ha afegit en una altra piulada que aquest estiu volen continuar "assenyalant un model turístic dissenyat per enriquir uns pocs i precaritzar a moltes".

Arran ha explicat en un comunicat que ha escollit La Pedrera precisament perquè és una “icona turística” i “un dels espais de la ciutat més massificats”. Finalment, la pancarta ha estat retirada a mig matí.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Barretina a rosca, Black hole, 02/07/2019 - 15:02

El turismo supone el 15% del PIB y sus correspondientes impuestos que suele ser igual (un 15%), que le pregunten los niños de la CUP a sus papás, que son los que pagan sus iPhones, cómo vamos a mantener SS, sanidad, educación, etc con un 15% menos de impuestos.

¡Acabemos con el turismo! pero los papás de la CUP pagan el 15% de impuestos total.

#1 botifler1914, Waterfake, 02/07/2019 - 14:32

A la larga el turismo masivo no lo aguanta ni el planeta ni Barcelona.
Solo en esto algo de razón tienen.