Publicitat
Societat · 28 de Gener de 2019. 22:28h.

TV3, a favor dels okupes

La cadena qüestiona els Mossos per un desallotjament

TV3, a favor dels okupes

El Telenotícies Vespre de TV3 ha qüestionat el desallotjament que els Mossos d'Esquadra van dur a terme en un pis del barri barceloní del Poble-sec perquè, segons la cadena, la Policia de la Generalitat no disposava d'una ordre judicial per accedir a l'interior de l'immoble. TV3 afirma que “és una actuació defensada per la conselleria de l'Interior, però que presenta dubtes legals”.

La informació assegura que els Mossos acudeixen a l'habitatge cridats per una empresa dedicada a desallotjaments. TV3 afirma que la Policia de la Generalitat intervé en el desallotjament d'un dels pisos. Primer, intenten convèncer els ocupes que “només els identificaran i podran marxar”, però els joves es neguen.

okupa1.jpg

“Finalment, els Mossos decideixen empènyer-li, entrar al pis sense ordre judicial i darrera d'ells els treballadors de Desokupa fan el desallotjament”, explica la cadena pública catalana. La televisió també entrevista una advocada en Dret Penal que assegura que “els Mossos no poden fer això”.

“Òbviament si aquestes persones porten tres dies vivint allà, o els Mossos no saben quants temps porten, els Mossos no poden fer això. Ells tenen capacitat per actuar quan el delicte s'està cometent o acaba de ser comès. En els altres casos no es pot, perquè constitueix la morada d'algú, encara que sigui il·legal”, defensa l'advocada.

El TN Vespre també posa en dubte la intervenció dels agents, perquè si van acudir per “un delicte flagrant”, tal i com diuen els Mossos, “podrien haver entrat directament sense necessitat de negociar l'entrada durant dos minuts i mig”.

30352-okupa2.jpg

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 Misu, Barcelona , 30/01/2019 - 18:59

A algú se l'hi ha acudit pensar que potser és que els telenotícies de TV3 són bons periodistes, professionals i neutres???...
Si són líders..

#22 teruel existe, BCN, 29/01/2019 - 20:17

Quants periodistes de la CUP hi ha a TV3?
Jo crec que molts i es nota.

#21 Cris, Barcelona , 29/01/2019 - 19:19

Con TV3 , la política catalana , el tema okupa, taxi ....etc Estamos volviendo a la edad media en Cataluña.

#20 XMB, Barcelona, 29/01/2019 - 16:57

Que okupen la casa de la "advocada en Dret Penal" y que nos informe en todo detalle de cómo lo soluciona.

#19 Veciana, Barcelona, 29/01/2019 - 15:19

Venga chicos,ocupemos la casa del mocho en Bruselas,al fin y al cabo la pagamos nosotros.