Societat · 29 de Març de 2012. 23:29h.

UGT compara els aldarulls amb "els que hi ha quan guanya el Barça"

Álvarez lamenta que els sindicats "som els més perjudicats" pels incidents a Barcelona

UGT compara els aldarulls amb "els que hi ha quan guanya el Barça"

Álvarez, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha comparat els aldarulls d'aquest dijous a Barcelona amb els que es produeixen "quan el Barça guanya la Lliga".

Álvarez, en una entrevista concedida a Rac-1, ha dit que "els incidents són els que tenim cada vegada que hi ha una manifestació ja sigui de caràcter esportiu com reivindicatiu. Són els mateixos que es manifesten quan el Barça guanya una Lliga".

"Nosaltres en som els més perjudicats; la gent que s'ha manifestat a Catalunya són els més perjudicats per aquest grupet de vàndals que estan embrutant cada cop que hi ha mobilització", ha afegit el líder d'UGT.

També ha dit que no sabria quina és la solució per a evitar incidents i que els violents es 'colin' a les manifestacions perquè "no sóc un expert". Malgrat tot, ha explicat que ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, i s'ha ofert perquè el seu sindicat col·labori amb els Mossos en properes manifestacions per intentar "aïllar" els violents.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Daserrout, BCN, 31/03/2012 - 14:11

I no li cau la cara de vergona ?. Bé amb 5 milions d'aturats ell tan tranquil, no vol cap reforma, ja li està bé, com que xucla dels pressupostos, dels EROs., i les quotes sindicals a viure que ja porto 30 anys.

#6 santsenc, Vila de Sants, 30/03/2012 - 16:04

Amb la diferència que el Barça condemna la violència i els sindicats no

#5 Anna, Barcelona, 30/03/2012 - 10:36

No és el mateix perquè els organitzadors de les manis haurien també d'organitzar un servei d'ordre (o és que això ho ha de fer la poli?) justament per preveure la degeneració de les manis.
El Barça no és responsable del que passi fora del seu camp de futbol.
Però ja es veu que molts ho justifiquen.

#4 Almogàver , La Sagrera , 30/03/2012 - 10:11

No, no. Els del Barça són pitjors perquè no hi ha cap motiu mentre que la indignació i la rabia de veure com ens redueixen a l'esclavitut ho justifica tot. La Caixa no té ni una sola oficina al llarg del passeig de Gràcia, NI UNA. Així que cal anar-la a buscar als seus cataus.

#3 illuminati!!!, BCN, 30/03/2012 - 10:10

un altre illuminat! per favor, si sempre condemnem les actituts radicals i ell les justifica, que paguin les factures dels desperfectes els sindicats! jo els ho descomptaria de les subvencions.

#3.1 NaranjasCapa, Valencia, 30/03/2012 - 12:54

Jo, en canvi, les anularía. Totes elles, fins al últim euro. Qui vullga diners, que's busque faena.

Gossos malfaeners i delincuents!! Que's pasen les factures de les destroces y vorem qué pronte espabilen.