Publicitat
Societat · 28 de Març de 2012. 23:51h.

UGT mobilitza els "piquets de la llibertat"

Josep Maria Álvarez adverteix que si la vaga és un fracàs "continuarem lluitant"

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha participat aquest dimecres, abans de les 00:00 hores i a les portes de l'inici de la vaga general, a la reunió que s'ha fet davant la seu del sindicat dels piquets informatius, als quals ha anomenat "piquets de la llibertat".

"Només durant el dia d'avui han denunciat que més de 300 empreses estaven coaccionat els treballadors perquè no se sumessin a la vaga. Vosaltres sou els piquets de la llibertat que garantireu el dret de vaga a tota aquesta gent que li estan impedint el dret a fer vaga", ha assegurat. 

Álvarez també ha advertit que si la vaga general és un fracàs "continuarem lluitant". "La vida del sindicalista sempre s'ha fet predicant i explicant, i haurem de procurar explicar-nos millor si és un fracàs", ha afegit.

El líder d'UGT-Catalunya també ha lamentat que "mai cap govern no havia ossat fer cap reforma tan agressiva per als drets de les treballadors i les treballadores". "Us deixeu la pell cada dia a les empreses perquè no pateixi ningú i vosaltres sabeu millor que ningú que s'ha d'aturar la reforma laboral", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Teresa, Lleida, 30/03/2012 - 07:34

Jo crec que tenen po que els del P.P. els i tallin la mangadora, que treballin tans alliberats i que cobrin de las cuotas dels seus afiliats, també pels empresaris.pro chupados.

#13 Manel, Barcelona, 29/03/2012 - 12:53Quina llastima fan aquesta "gent" (piquets) i tilden de feixistes als comerciants que volen obrir?? Per favor, que no estem en una democràcia? que no hi ha dret a fer o a NO fer vaga? Els faixistes sou vosaltres per intentar imposar les vostres idees per sobre de les dels demés.

#12 kimet, bcn, 29/03/2012 - 11:15

A qui representen? si no et deixen anar a treballar sino que t'obliguen a tancar aixo no es seguiment ES DICTADURA IGUAL QUE AMB FRANCO.

#11 JOFRE, Viladecans, 29/03/2012 - 10:35

Aquest de l'UGT han fet un ERE i han acomiadat ha 80 dels seus companys a 20 dies x any, els seus dirigents viuen en pisos del sindicat i es passegen demanan la vaga, va home va, que burros que som

#10 joan, manresa, 29/03/2012 - 10:20

El Casal,10,15 h.--¿ Piquets de la llibertat...?jejjejej,no ens fotin riure...,sa de tenir mes cara qué esquena....El Sr.Alvarez quant parla,mira al seu interlocutor com un ser despreciable ,Ell,és la veu,la veritat está per sobre del be i del mal...Només calia veure el debat d'ahir del Sr.Cuní