Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2020. 18:19h.

Ulls grossos amb la Meridiana

Buch diu que tallar el trànsit és “un dret fonamental”

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha defensat el tall de l'Avinguda Meridiana de Barcelona -una de les principals vies de la ciutat- com un “dret fonamental” al tractar-se d'una manifestació. “En cap cas nosaltres anirem contra un dret fonamental que tenim els catalans i catalanes com és el dret a manifestar-nos”, ha assegurat a pregunta d'e-notícies.

Buch ha afirmat que “hem treballat fermament per poder garantir aquest dret fonamental com és el del dret de manifestació i fer-ho també protegits de la Covid-19”. “Hem buscat mesures i alternatives perquè aquest dret fonamental no anés en contra de la nostra seguretat, de la nostra protecció, de la nostra vida”, ha dit.

El titular d'Interior ha explicat que en cas que sigui una manifestació no comunicada s'aixeca acta, però ha insistit en què “en cap cas nosaltres anirem contra un dret fonamental”.

Tall a la Meridiana durant el confinament
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 un ciutadà, palau plegamans, 23/05/2020 - 23:40

dret de manifestació? una colla de fanàtics de panxaplena tocant els c.llons a pobra gent que ve de treballar? i els drets dels demés no compten o només els dels fanàtics?

#5 Streaker, Barcelona , 23/05/2020 - 21:57

Procesamiento por prevaricación ya! Porque será el único corte viario que van a permitir, como antes del Covid, prohibiendo todos los demás.

#4 Tirant, Bcn, 23/05/2020 - 21:50

La llibertat de moviment i desplaçament no és altre dret fonamental? ... És lògic i lícit que un centenar de persones perjudiquin desenes de milers amb el beneplàcit de les autoritats? ...

#3 DRETS i drets, Barcelona, 23/05/2020 - 21:39

En qualsevol comunitat, départament, land, cantó, el dret fonamental és per la majoria dels ciutadans que necessiten circular per una de les principals arteries de la ciutat, no pas per quatre matats, però CAT ha de donar la nota en tot, tot i tot com el propi conseller encarregat de l'ordre públic número 1714000

#2 electra, Barcelona, 23/05/2020 - 19:53

Els CDR són de CDC