Publicitat
Societat · 6 de Març de 2015. 12:45h.

Ultimàtum de l’ANC

“Si hem de fer una candidatura és que anem fatal”

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, en declaracions a la premsa després de la reunió del PNDD, ha assegurat que la proposta de que la organització que dirigeix faci candidatura “gairebé ni la contemplem”.

Tot i això, ha advertit que “si cap a finals de juny els partits no es posessin d’acord miraríem el què”. “Si la ANC ha de fer una candidatura és que anem fatal. Voldria dir que els partits no s’han posat d’acord o que hi ha hagut una agressió de l’Estat espanyol”, ha indicat.

Forcadell ha assegurat, però, que aquesta “no és cap mesura de pressió”, atès que “estem convençuts que els partits es posaran d’acord, de fet ja estan d’acord en moltes coses”.

“Crec que tots els que hem estat en aquesta taula estem decidits a exercir el dret a l’autodeterminació”, ha afirmat, a més de recordar que a partir d’ara l’ANC se centrarà en “treballar per eixamplar la majoria social”.

Forcadell
Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#29 BEJOTA, BCN, 09/03/2015 - 12:52

Sobiranisme a la baixa", titulava el diari amb grans caràcters. "Tot indica que el canvi a Catalunya no passarà tant per l'avanç cap a la independència com per una altra forma de fer política", deia l'editorial davant un virtual daltabaix del bloc CiU-ERC i el fulgurant C's.

#28 Francina, Reus, 08/03/2015 - 23:52

CiU no és de fiar. Té un Currículum polític prou lamentable. I, pel que es veu segueix fent la punta i la ramoneta. Sols l'ANC resulta creïble.

#27 Carlos Gomez, Bcn, 07/03/2015 - 14:22

Animo senyora Forcadell que hay que renovar el zoologico que la competencia es muy dura.
Renovarse o morir que la patria ya se esta aburrriendo.

#26 Nana Cid, Molins de Rei, 07/03/2015 - 08:19

focos de la actualidad vibrante del día a día (desahucios, corrupción, malversaciones diversas, nepotismos, endogamias varias) que hacen que parte de la ciudadanía se aleje de la política o que al final vote a alguien Mejor Tal que Pascual aunque vote con una pinza en la nariz y con ambipur.

#25 Nana Cid, Molins de Rei, 07/03/2015 - 08:16

a acontecer en el orden económico, social, político no es la prioridad "pel país". Mucha gente que se lo mira con distancia, que de vez en cuando se eshaspera por lo que se manifiesta, puede llegar a pensar para desprestigio aún mayor si cabe de la clase política, que es un invento para distraer los