Publicitat
Societat · 12 de Març de 2015. 10:38h.

Un agent de la Polícia Nacional es pixa en una estelada

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, demana “mesures disciplinàries” contra el policia

Un agent de la Polícia Nacional es pixa en una estelada

Imatge d'arxiu d'una estelada

Un agent de la Policía Nacional va pixar-se sobre una estelada que va despenjar del sostre del pub Golden Gloves del carrer Jovara de Calella mentre era animat per tres companys més durant la matinada de dimecres, segons informa El Punt Avui. L’agent també va fer mofa de la bandera passant-se-la pel cul i va fugir emportant-se-la quan es va donar avís als Mossos.

Segons testimonis presencials, els quatre policies van iniciar una discussió amb un grup de joves veïns del municipi que eren fora de l'establiment fumant. En un moment determinat, l'agent va entrar dins del local, va agafar l'estelada i va tornar al carrer per orinar-hi a sobre mentre cridava consignes antiindependentistes.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), ha condemnat l'acció del policia i la va qualificar de “vergonyosa, incívica i poc respectuosa”. La queixa, però, ha anat més enllà i la cap del govern local ha adreçat una carta oficial al director general de la Policía Nacional, Ignacio Cosidó, explicant-li els fets i demanant-li que actuï en conseqüència.

“Espero que un cop hagi fet les comprovacions pertinents adopti les mesures disciplinàries corresponents”, assenyala l'alcaldessa, que admet que l'actitud individual “no representa el conjunt del col·lectiu professional”. “Estarà d'acord amb mi que l'actitud positiva de respecte i convivència són elements bàsics d'una societat madura i ho haurien de ser de tot servidor públic”, insisteix.

Candini recorda al dirigent del cos que la ciutat continuarà fent tot el que calgui perquè la presència policial a la ciutat “amb profusió notòria de vehicles i mesures de seguretat” no alteri la convivència pacífica dels ciutadans.

Publicitat
Publicitat

184 Comentaris

Publicitat
#89 FraNsolO, MADRID, 02/06/2015 - 21:52

...RESPETO CON RESPETO SE PAGA....UNOS PÁJAROS Q ODIAN ESPAÑOLES..PERO LES ENCANTA SANGRAR ESPAÑOLES...JODER OJALA EL JUNQURAS LE HECHEXLOS HUEVOS Q NO TIENE..Y DECLARASE OSTILIDADES CON SU EJERCITO DE MOZOS DE ESCUDRAYCARTAGON...????????

#88 Gregari, BCN, 15/03/2015 - 19:18

L'estelada no es res per tant no es cap falta pixar-si. L'alcaldesa no sap el que diu, cosa bastant habitual.

#87 Senior Pepéito, Lérida, 15/03/2015 - 13:14

Hostias, una estelada en lo alto de un palo, pues si que tenia la picha larga el tio, ja, ja, ja, menuda banda de jaimitos españolitos.

#86 karkamal, La Marca Hispànica, 15/03/2015 - 10:40

Què collons és això de l'estelada?
no és aquell drap que venen a les botigues dels xinos?
Juajuajua!

#85 Truhán, Madrid, 14/03/2015 - 22:16

Olé sus huevos!!!