Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2022. 17:14h.

Un alcalde de Junts s'enfada perquè li ocupen una finca

Intenta fer-los fora destral en mà

Un alcalde de Junts s'enfada perquè li ocupen una finca

Salvador Balliu, el quart d'esquerra a dreta

L'alcalde de Caldes de Malavella (Girona), Salvador Balliu, de Junts, ha intentat fer fora uns okupes d'una residència en un vídeo que ja s'ha fet viral als caps de bestiar, segons ha revelat la cadena Ser.

L'alcalde també és president el consell comarcal de la Selva. Amb una destral a la mà ha intentat frustrar l'ocupació de la seva segona residència mentre els okupes li diuen “de què vas tió” i si “estàs boig”.

El primer edil insisteix que “us vull fora a les dues!”. "D'acord, marxarem, però de què vas?", li contesten, i prossegueixen: "Però, d'acord, però espera't, que no hem trobat res, tío, que és Setmana Santa".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Yomismo, Sevilla, 26/04/2022 - 14:59

VOX acude a Europa a denunciar la inseguridad en Cataluña

https://uccpost.es/vox-acude-a-europa-a-denunciar-la-inseguridad-en-cataluna/

#24 joan, manresa, 25/04/2022 - 16:58

Tanquem ya la paradeta des de " Can Mingo" i ens anem a disfrutar del Passeig....----No es lo mateix receptar que pendre..,Ai del dia que els okupas prenguin partida contra els principals o no principals polítics d'aquets país..,quant axó passi els okupas tenen els dies contats a casa nostre...,mentre aguantar i aguantar ..,sense destral en ma

#23 Sergi Sergio, Barcelona, 25/04/2022 - 14:15

Para solucionar la lacra de la okupacion lo mejor seria que los okupas se dedicaran a okupar casas y pisos de los politicos gobernantes ya veriais que rapidito se pondrian las pilas para acabar de una vez con todo esto.

#22 Neferu, Barcelona, 25/04/2022 - 13:06

Pues es de justicia que también los que favorecen y apoyan la okupación lo sufran en sus carnes, así comprenderán mejor el calvario que sufren muchos ciudadanos durante años para poder recuperar su vivienda que ha pagado con el sudor de su trabajo. Las viviendas de los políticos que los apoyan son las que deberían ser okupadas
.

#21 David, Mataro, 25/04/2022 - 09:38

Primero fue el.piso del mosso donaire, ahora la finca del alcalde indepe de caldas de malavella. Es bueno que ellos tambien sufran de los problemas que algunos de ellos mismos nos provocan.